Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-12-2019

Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων - Παναθηναϊκός (6η αγωνιστική, 9/12, 19.00, ΕΡΤ Sports T.V.)

Rate this item
(1 Vote)
Με το ντέρμπι των πρασίνων μεταξύ της νεοφώτιστης Ελπίδας Αμπελοκήπων και του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η 6η αγωνιστική στην Volley League. (Aμπελόκηποι, 6η αγωνιστική, 9/12, 19.00, EΡΤ Sports T.V., Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σταυριανίδης).

H Eλπίδα αναζητά την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα στον πρώτο τηλεοπτικό της αγώνα από την Δημόσια τηλεόραση.  Η διοίκηση της Ελπίδας έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων της, ώστε να γεμίσουν από άκρη σε άκρη το ΕΑΚ Αμπελοκήπων και να δημιουργήσουν μία όμορφη εικόνα, διαφημίζοντας τους «πράσινους» της Δυτικής Θεσσαλονίκης σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Σπύρος Γκολίτσης: «Προβολή της Ελπίδας σε όλη την Ελλάδα»

«Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα είναι ιδιαίτερος για εμάς. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο, για να δει όλη η Ελλάδα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες ότι εδώ στους Αμπελοκήπους αγαπάμε το βόλεϊ και παίζουμε μπροστά σε γεμάτες εξέδρες. Ο σύλλογός μας έχει συνολικά 400 παιδιά στις ακαδημίες του, σε βόλεϊ και μπάσκετ, και υπάρχει κινητοποίηση και διάθεση από τη διοίκηση, προκειμένου να δώσει το “παρών” όλη η οικογένεια της Ελπίδας και να γεμίσει το ΕΑΚ Αμπελοκήπων με πράσινες φόρμες», δήλωσε ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Σπύρος Γκολίτσης.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας αναφέρθηκε στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα έχουν μόνο να κερδίσουν από την αναμέτρηση με έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο: «Ο Παναθηναϊκός είναι φέτος πολύ δυνατός, όπως αποδεικνύει η πορεία του στο πρωτάθλημα, αλλά και η πρόκρισή του στον τελικό του Λιγκ Καπ. Είναι μία ομάδα που διαθέτει πολλές επιλογές και πολύ καλούς αθλητές σε όλες τις ζώνες. Από αυτά τα παιχνίδια εμείς έχουμε μόνο να κερδίσουμε, αφού οι παίκτες μας θα αγωνιστούν ελεύθερα, χωρίς καμιά πίεση. Ο Δεκέμβριος θα είναι αρκετά δύσκολος για εμάς, αφού θα ακολουθήσουν οι αγώνες με τον Φοίνικα Σύρου και τον Ολυμπιακό. Αρχίζουμε πάντως να αντιλαμβανόμαστε τις απαιτήσεις της κατηγορίας και σιγά-σιγά η ομάδα μας θα αρχίσει να αποδίδει καλύτερα».

Παυσανίας Αντωνίου: «Γεμάτη εξέδρα και υγιή ατμόσφαιρα»

Ο λίμπερο της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Παυσανίας Αντωνίου, τόνισε ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης:  «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πολλή εμπειρία και με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο χωρίς άγχος και πίεση, για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται, είτε κάποιο σετ, είτε βαθμούς εάν τα πράγματα εξελιχθούν ιδανικά για εμάς, είτε μία καλή εμφάνιση. Το θετικό είναι ότι οι τραυματίες επανέρχονται σταδιακά και υπάρχει πολύ καλή διάθεση στην ομάδα μας. Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πώς είναι η πρωτόγνωρη, για τον ίδιο και για τους περισσότερους συμπαίκτες του, εμπειρία της συμμετοχής στη Volleyleague, απέναντι σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής πριν από μερικές εβδομάδες, ο Παναθηναϊκός τώρα, αλλά και ο Ολυμπιακός προσεχώς: «Για κάθε παίκτη, το να παίζει απέναντι σε τέτοιες ομάδες είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Το όνομα του αντιπάλου από μόνο του, σε κάνει να καταλαβαίνεις ότι έχεις πετύχει κάτι σημαντικό έχοντας φτάσει μέχρι εδώ και ότι άξιζε όλη η προσπάθειά σου. Τώρα μόλις αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε τι ακριβώς έχουμε καταφέρει και πλέον είναι η στιγμή να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας. Είναι η ευκαιρία μας να δείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε στη Volleyleague, ως μονάδες και ως σύνολο. Έχουμε να δώσουμε πολύ περισσότερα και σταδιακά θα ανεβαίνουμε».

Ο 22χρονος λίμπερο κατέληξε απευθύνοντας κάλεσμα στους φιλάθλους των Αμπελοκήπων και όχι μόνο, ώστε να δημιουργήσουν στην εξέδρα μία εικόνα που θα διαφημίσει το ελληνικό βόλεϊ:  «Ο κόσμος της Ελπίδας μας έχει στηρίξει πολύ μέχρι τώρα και τον καλούμε να βρεθεί για άλλη μια φορά στο πλευρό μας, όπως καλούμε και όλους τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους πώς είναι ένα γεμάτο γήπεδο με υγιή ατμόσφαιρα, να στείλουμε ένα θετικό μήνυμα και να αναδείξουμε το άθλημά μας μέσα από αυτή την όμορφη εικόνα».

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί πριν τον Ολυμπιακό»

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην πέμπτη του νίκη σε έξι αγώνες ώστε να μείνει και σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι που ακολουθεί. Άπαντες είναι παρόντες και στην διάθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Θέλουμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό που ήδη έχουμε και να συνεχίσουμε τη συγκομιδή βαθμών. Δεν θέλουμε να έχουμε βαθμολογικές απώλειες. Ξέρουμε πως η Ελπίδα δε έχει νίκη αλλά παίζει στην έδρα της και έχει τον ενθουσιασμό του πρωτάρη για να πετύχει κάτι πολύ ξεχωριστό ειδικά σε έναν αγώνα που είναι τηλεοπτικός και υπάρχει κίνητρο για όλους τους παίκτες. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί. Να αποκτήσουμε τον ρυθμό που πρέπει εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Είναι ο πρώτος αγώνα των δύο ομάδων στην ιστορία της Volley League.

 

Volley League Ανδρών - 6η αγωνιστική

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Βαρδινογιάννειο 17.00 (Livestreaming volleyleague.gr): Ο.Φ.Η. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Ονόπας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κανδηλιεράκης, Βασιλόπουλος, Γραμματεία: Κουνδουράκη.

Γ.Τριαντάφυλλος Βραχάτι 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σιακαβέλλας, Σπίνας, Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Μ. Μερκούρη 17.00 (Livestreaming volleyleague.gr): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Πρέντζας, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Βαρατάσης, Γραμματεία: Θεοδωρίου.

PAOK Sports Arena 19.00: Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Κάλλης Εμμ., Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Λούμσι, Γραμματεία: Κουμπλή.

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων 19.00 (EΡΤ Sports): ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης Β., Επόπτες: Σταυρίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ..

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ελπίδα Αμπελοκήπων Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων - Παναθηναϊκός (6η αγωνιστική, 9/12, 19.00, ΕΡΤ Sports T.V.)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject