Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Παλέντζας, Ζαλμάς, Τσιουτσιουλούδης, Ανδραβίζος

Rate this item
(0 votes)
Ο διαγώνιος της Κηφισιάς που στο παρελθόν αγωνίζονταν στον Εθνικό, Νίκος Παλέντζας, προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς, κεντρικός του Εθνικού Κώστας Τσιουτσιουλούδης και ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος δήλωσαν μετά τη νίκη της Κηφισιάς με 3-0 σετ:

Ο διαγώνιος της Κηφισιάς που στο παρελθόν αγωνίζονταν στον Εθνικό, Νίκος Παλέντζας είπε:

«Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο μας. Εκτός από το τελευταίο σετ που λίγο χαλαρώσαμε δείξαμε ότι σεβόμαστε κάθε αντίπαλο μας. Δόξα τω Θεό πήγαμε καλά και πήραμε τους 3 πόντους που τους είχαμε ανάγκη. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον σημαντικό αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή για να πάρουμε την πρόκριση. Καλή συνέχεια στον Εθνικό, ήταν η παλιά μου ομάδα, εδώ ανδρώθηκα και της εύχομαι καλύτερες μέρες».

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε:

«Για μας όσο και να σας φαίνεται περίεργο ήταν ένα ματς παράξενο για μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα πράγματα. Πρώτον ήταν θέμα σεβασμού και δεύτερον θέμα διαχείρισης των απουσιών μας. Τελευταία στιγμή είχαμε δύο βασικές απουσίες, του Νικολάκη και του Κάιο. Αυτός ο αγώνας ήρθε σε μία περίοδο που είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με τον Φοίνικα και δύο ματ με τον Ηρακλή σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επρεπε να κρατηθούμε ψηλά στην συγκέντρωση για να βγει αναίμακτα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήταν σοβαροί. Εύχομαι πραγματικά στον Εθνικό να βρει το δρόμο του, να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες, να δυναμώσει και να βγάλει αυτή την παλιά δυναμικά που είχε και πάλι που είχε τα προηγούμενα χρόνια με γεμάτο γήπεδο, σπόνσορες και γενικά καλή παρουσία».

Ο κεντρικός του Εθνικού Κώστας Τσιουτσιουλούδης δήλωσε:

«Συγχαρηρήρια στην ομάδα της Κηφισιάς για τη νίκη της αλλά και μπράβο στους συμπαίκτες μου. Παρά τους τραυματισμούς και τις ιώσεις που αντιμετωπίσαμε όλη την εβδομάδα, όλοι ήταν εδώ στο γήπεδο. Δυστυχώς δε μπορέσαμε να ανανεώσουμε το ρόστερ μας. Θα συνεχίσουμε με τις ίδιες δυνάμεις για να παλέψουμε κάθε αγώνα».

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος δήλωσε:

«Είμαστε πολύ νεανική ομάδα, πολεμάμε κάθε παιχνίδι, κάθε σετ και κάθε πόντο. Από εδώ και πέρα είναι δύσκολο να διαχειριστούμε και την απογοήτευση που έχουν τα 16χρονα, 17χρονα παιδιά της ομάδας μας. Πρέπει να φερθούμε και ανάλλογα σε αυτά. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τιμούμε την ιστορία του Εθνικού. Είμαστε μόνοι μας. Δεν είχαμε καμία ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά και καλά συνέχεια. Συγχαρητήρια και στα παιδιά της ομάδας μου γιατί παρά τα προβλήματα προσπάθησαν να δείξουμε κάτι σωστό».

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Συνέντευξη Τύπου Παλέντζας, Ζαλμάς, Τσιουτσιουλούδης, Ανδραβίζος
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject