Print this page
08-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Καρατζάς, Νεόφυτος, Πέιν, Ζλατιλίδης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο κεντρικός του ΟΦΗ Νίκος Καρατζάς, ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος, ο Αμερικανός κεντρικός του Παμβοχαϊκού Λάνγστον Πέιν μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παμβοχαϊκού με 3-2 σετ. Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατλίδης δεν έμεινε για την συνέντευξη Τύπου καθώς αναχώρησε γρήγορα με την αποστολή της ομάδας του ώστε να προλάβουν να ταξιδέψουν από την Βόχα στον Πειραιά για να πάρουν το καράβι για την Κρήτη και έκανε τις δηλώσεις του από το πούλμαν της ομάδας:

 

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Νίκος Καρατζάς δήλωσε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ηταν ένα παιχνίδι με ωραίο θέαμα. Προσφέραμε θέαμα σε όσους ήρθαν εδώ και όσους το παρακολούθησαν σε livestreaming. Ημασταν μαχητικοί, θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας πήρε ένα πολύ σημαντικό σετ ο Παμβοχαϊκός. Μετά την απώλεια του 4ου σετ φάνηκε σα να καταρρεύσαμε. Στο τάι μπρέικ αγχωθήκαμε και χάσαμε. Καλή συνέχεια στον Παμβοχαϊκό. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο στη συνέχεια».  

 

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος δήλωσε: «Ο κύριος Ζλατιλίδης μου ζήτησε να πω πως έπρεπε να φύγει με την αποστολή του ΟΦΗ για να προλάβει το καράβι για την Κρήτη. Ο Καρατζάς έμεινε μαζί μας γιατί θα μείνει Αθήνα. Ηταν πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μου. Απορώ με την ομάδα μου πολλές φορές. Αν είχαμε χάσει δεν θα το έλεγα αλλά τώρα θα το πω. Πέντε βασικοί παίκτες μας χτυπήθηκαν από ίωση γαστρεντερίτιδας με έντονα συμπτώματα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε μεγάλο αποτέλεσμα που μας δίνει δικαίωμα να βλέπουμε καλύτερα το μέλλον. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, έβγαλαν καρδιά, ψυχή και με τις συνθήκες που έπαιξαν έλεγα "τώρα τελειώσαμε" αλλά με διέψευσαν. Δεν αλλάζει κάτι αυτή η νίκη βαθμολογικά. Μετά την 5η θέση θα πάλεψουμε για την 6η και 7η θέση. Είναι μακρινό όνειρο να συζητάμε την περίπτωση να πιάσουμε την Κηφισιά. Ο Μεχία έπαιξε με μία προπόνηση. Ηταν εξαντλημένος και νυσταγμένος από το 24ωρο ταξίδι για να έρθει και τηρουμένων των αναλογιών η παρουσία του ήταν θετική.  

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού Λάνγστον Πέιν δήλωσε: «Γνωρίζαμε την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα. Είχαμε αφοσιωθεί στο να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς η δυσκολία που υπήρχε μέσα στην εβδομάδα λόγω της ίωσης  που μας χτύπησε, μας απορρόφησε την ενέργεια. Θέλαμε όμως μέσα από την ψυχή μας να δώσουμε ότι πιο δυνατό έχουμε. Καταφέραμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Φτάσαμε στο 4ο σετ όπου εκεί νιώσαμε πως έχουμε χάσει την ενέργειας μας αλλά ανασυγκροτηθήκαμε, τα δώσαμε όλα και πήραμε το 4ο σετ. Οταν ισοφαρίσαμε κάναμε αυτό που έπρεπε στο 5ο σετ και πήραμε τη νίκη. Ηταν ένα από τα καλύτερα μου παιχνίδια αλλά αυτό οφείλεται στους συμπαίκτες μου, διότι δούλεψαν για να με κάνουν πρωταγωνιστή και τους ευχαριστώ πολύ».

 

 

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατλίδης δεν έμεινε για την συνέντευξη Τύπου καθώς αναχώρησε γρήγορα με την αποστολή της ομάδας του ώστε να προλάβουν να ταξιδέψουν από την Βόχα στον Πειραιά για να πάρουν το καράβι για την Κρήτη: «Δεν έχω παράπονο απο τα παιδιά. Εδωσαν ότι μπορούσαν. Στο κρίσιμο σημείο, χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Επρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο τέταρτο σετ. Παλέψαμε όμως και κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά. Μας περιμένουν δυο δύσκολοι μήνες και καλώ την κοινωνία του Ηρακλείου, να έρθει πιο κοντά μας, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη απο όλη την πόλη κα περιμένω στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται το γήπεδο, να έχει περισσότερο κόσμο και να δείξουμε έμπρακτα την στήριξη στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια για να ανεβάσουν ψηλότερα τον ΟΦΗ και μέσα σε αυτούς βάζω και τους παίκτες μου και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί περισσότερο».

Media