Print this page
09-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Προύσαλης, Ορφανός, Ρούσσης, Ζαλμάς (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης, ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός, ο πασαδόρος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Λυκούργος Ρούσσης και ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης της Κηφισιάς με 3-0 σετ.

 

Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης δήλωσε:

 

«Θα ξεκινήσω ευχαριστώντας την διοίκηση της Κηφισιάς για την φιλοξενία που μας παρείχε. Στα αποδυτήρια μας περίμεναν εκπλήξεις. Μακάρι τέτοιες όμορφες κινήσεις να τις κάνουν όλες οι ομάδες. Η Κηφισιά κέρδισε δίκαια και της αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να συγχαρώ και τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια τους. Ξέρουμε πως δύο-τρεις έπαιξαν άρρωστοι. Δεν θα έπρεπε καν να είναι σήμερα στο γήπεδο. Τα έδωσαν όλα για την ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και θέλουμε να μείνουμε υγιείς. Είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι θετικό. Δεν μιλάω όμως για χαμένη ευκαιρία. Επαιζε και η Κηφισιά απέναντι και προσπάθησε. Πιέσαμε στο 1ο σετ, αλλά μετά κάπου δεν μας βγήκε. Συγχαρητήρια για την Κηφισιά, κοιτάμαι την ομάδα μας και συνεχίζουμε».

 

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε:

 

«Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι το οποίο ήταν ντέρμπι. Εμείς συνέχεια αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα. Περνάμε τις δέκα πληγές του Φαραώ. Κάποιοι παίκτες μου δεν θα έπρεπε να παίξουν αφού είναι άρρωστοι. Το θετικό είναι ότι ξαναβρίσκουμε ρυθμό και γινόμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί. Θέλαμε να πάρουμε. Εννοείται αλλά δεν ήρθε αυτό το κάτι παραπάνω. Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια μας απέναντι σε μία ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες».

 

Ο πασαδόρος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Λυκούργος Ρούσσης δήλωσε:

 

«Ξέραμε ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου και ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό. Παρόλα αυτά στο πρώτο σετ μπήκαμε πολύ νωχελικά και μουδιασμένα. Δεν δείξαμε τον καλό μας εαυτό. Ο Ηρακλής μας πίεσε στο σερβίς και έπαιξε καλή άμυνα. Σταδιακά βρήκαμε τον ρυθμό μας και τη συγκέντρωση μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

 

ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε:

 

«Ήταν το πιο δύσκολο και πιο κρίσιμο παιχνίδι στον Β  γύρο του πρωταθλήματος. Η δυσκολία είχε να κάνει από το γεγονός πως είχαμε ξαναπαίξει την Τετάρτη στο κύπελλο. Έπρεπε λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου να παίξουμε με μία ομάδα που έχει συγκεκριμένο DNA. Είναι αυτό που είδαμε απόψε. Αν ήταν άλλη ομάδα ίσως είχαμε νικήσει πιο εύκολα. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την μεγάλη του προσπάθεια. Ήμασταν νευρικοί. Κάπου το περίμενα αλλά όχι τόσο πολύ. Από το πρώτο σετ κυρίως στην αντεπίθεση ήμασταν νευρικοί. Σε κομμάτια του παιχνιδιού είχαμε κακό σερβίς. Ισοφαρίσαμε με δυσκολία εκμεταλευόμενοι και τον παράγοντα τύχη. Ήμασταν λίγο καλύτεροι στο 3ο και στο 4ο σετ στο side out. Ο Ηρακλής έπαιξε καλύτερα απ΄ότι στο κύπελλο. Πήραμε μία δύσκολη και αγχωτική νίκη. Σήμερα οριστικοποιήσαμε την 6αδα και τα play off και αν μπορούμε θα είμαστε και στην 5η θέση.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα και θα εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας και στο φάιναλ-4 του κυπέλλου».

Media