Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-03-2020

Συνέντευξη Τύπου Δεληκώστας, Βαν Ντε Ντρις, Τούμπος και Σακόγλου (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Δεληκώστας, ο διαγώνιος του Δικεφάλου Βαν Ντε Ντρις, ο προπονητής του Ηρακλή Δημοσθένης Τούμπος και ο διαγώνιος του γηραιού Χάρης Σακόγλου μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση στο PAOK Sports Arena.
Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Πρώτα απ'όλα θέλω να συγχαρώ τον Δημοσθένη Τούμπο, με τον οποίο έχουμε καταγωγή από το Σουφλί. Είναι ένα παιδί το οποίο έχει φλόγα για την προπονητική και του εύχομαι καλή επιτυχία. Να μην μείνει όπως οι περισσότεροι από εμάς στην διάγνωση αλλά να ψάξει τις λύσεις-θεραπεία στο βόλεϊ, γιατί το Ελληνικό βόλεϊ έχει μείνει μόνο στη διάγνωση. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή γιατί ξέρουμε ότι παίζει υπό δύσκολες συνθήκες και τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους μας. Είμαι ευχαριστημένος από την επίθεση του side out που είναι ίδιες οι συνθήκες με το break point στην υψηλή και μεσαία μπάλα, αλλά στο break point ήμασταν κακοί στην επίθεση και ειδικά στο μπλοκ σε μεσαίες μπάλες, αυτές δηλαδή που είναι κοντά στα 3 μέτρα περίπου της γραμμής της αμυντικής ζώνης. Χάσαμε πολλά εύκολα χτυπήματα. Τα μπλοκ όμως ήταν 8 έχουμε όμως 3 από το side out. Είμαι απογοητευμένος γιατί πρέπει αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση να βγουν στο γήπεδο. Δεν κάνουμε προπόνηση για την προπόνηση, αλλά για το παιχνίδι. Ελπίζω αυτό να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα. Έρχονται ματς σημαντικά. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά που θέλουμε τη νίκη φυσικά, αλλά η πιο σημαντική και αυτή που πρέπει σίγουρα να κερδίσουμε είναι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το ματς».

Ο Βέλγος διαγώνιος του Π.Α.Ο.Κ. Μπραμ Βαν Ντε Ντρις είπε: «Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς που πήραμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. ήταν σημαντικό να παραμείνουμε 2οι στη βαθμολογία, γιατί και οι άλλες ομάδες ανεβαίνουν. Η απόδοσή μας θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, αλλά και ο αντίπαλός μας έπαιξε καλά. Τώρα θα ετοιμαστούμε για το υπόλοιπο της σεζόν».

Ο προπονητής του Ηρακλή Δημοσθένης Τούμπος δήλωσε: «Καταρχήν συγχαρητήρια στον Π.Α.Ο.Κ. για τη δίκαια νίκη του. Το παλέψαμε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό ξέροντας ότι έχουμε τελείως διαφορετικούς στόχους. Ουσιαστικά θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η.. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας σήμερα, αλλά στα κρίσιμα δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο σετ ή κάτι παραπάνω. Την άλλη εβδομάδα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να νικήσουμε».

Ο διαγώνιος του Ηρακλή Χάρης Σακόγλου τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Π.Α.Ο.Κ. για τη νίκη αλλά και στην ομάδα μου. Ο Ηρακλής των προβλημάτων προσπάθησε να πάρει κάτι παραπάνω και όπως είπε και ο κόουτς, δυσκολευτήκαμε στα κρίσιμα από τη πίεση του αντιπάλου. Ως αθλητής θα ήθελα κάτι παραπάνω, όμως δίκαια ήρθε το τελικό αποτέλεσμα».

Media

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Π.Α.Ο.Κ. Συνέντευξη Τύπου Δεληκώστας, Βαν Ντε Ντρις, Τούμπος και Σακόγλου (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject