Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-07-2020

Πανταλέων, Πελεκούδας, Ζήσης: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα»

Rate this item
(0 votes)
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε:

«Είναι μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία αυτής της ομάδας. Πριν δύο χρόνια κινδυνεύσαμε με υποβιβασμό γιατί κάποιοι κράτησαν την ομάδα ζωντανή και στη συνέχεια κάποιοι της έδωσαν ώθηση. Ολοι οι αθλητές κάναμε αυτό που έπρεπε. Οπως είπαμε και μετά τον πρώτο τελικό πρέπει να αποφασίσει η παναθηναϊκή οικογένεια αν θέλει αυτή την ομάδα. Ελπίζω να μείνουμε στην κορυφή για πολλά χρόνια. Ευχαριστούμε όσους μας έχουν βοηθήσει και τους αφιερώνουμε τον τίτλο».

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε «Τον άξιζε τον τίτλο ο σύλλογος, ο προπονητής, εμείς και ο κόσμος. Κρατηθήκαμε ενωμένοι μέσα σε δύσκολες στιγμές. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν έτοιμος για τους τελικούς. Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες. Ρισκάραμε τις καριέρες μας για να παίξουμε αυτούς τους αγώνες. Οι Έλληνες είναι εδώ για τους συλλόγους, παίζουν με ψυχή και όχι για τα συμβόλαια».

Ο λίμπερο Δημήτρης Ζήσης είπε: «Μπήκαμε λίγο νευρικοί και χάσαμε το πρώτο σετ. Κάναμε το 1-1 σετ και μετά κάναμε το ματς εύκολο. Είμαστε όλοι καλή παρέα. Αυτό μας ένωνε ακόμα και στα δύσκολα».

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Πανταλέων, Πελεκούδας, Ζήσης: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject