Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-01-2021

Δηλώσεις Φλαούνα, Καζάζη, Καρατζά, Μιγιαήλοβιτς, Στιβαχτή

Rate this item
(0 votes)
Μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-3 σετ οι προπονητές και πρωταγωνιστές των δύο ομάδων δήλωσαν:


Ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας είπε: «Ηταν ένα παιχνίδι που το ευχαριστηθήκαμε. Και εμείς και όσοι το είδαν στο γήπεδο ή απο την ζωντανή μετάδοση. Ηταν μια διαφήμιση για το άθλημα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα για τα δυο παιχνίδια που έρχονται και μας ενδιαφέρουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τα παιδιά και η εικόνα μου άρεσε πολύ. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Νίκος Καρατζάς είπε: «Μπήκαμε πολύ δυνατά και κάναμε μια όμορφη εμφάνιση. Δεν ξέρω αν το ταξίδι επηρέασε τον Ολυμπιακό. Για μας ήταν ένα καλό τεστ. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε φιλικά. Για μας τα παιχνίδια που έρχονται με τον Φίλιππο Βέροια και το Μίλωνα, είναι πολύ σημαντικά. Είδαμε τις δυνάμεις μας και πήραμε θάρρος για τη συνέχεια».

O προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Στο πρώτο σετ ήμασταν πάρα πολύ νευρικοί. Δεν αποδώσαμε αυτό που έπρεπε. Μετά ηρεμήσαμε και κάναμε το παιχνίδι που έπρεπε. Πήραμε μια καθαρή νίκη, χωρίς την απόδοση που θέλουμε. Κρατάμε το τρίποντο και πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση. Ο OΦΗ έπαιξε εξαιρετικά, ειδικά στο πρώτο σετ».

Ο πρώτος σκόρερ του Θρύλου Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς ανέφερε: «Ήταν μια σημαντική νίκη, από τη στιγμή που είχαμε χάσει στη προηγούμενη αναμέτρηση στη Σύρο, όπου δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Σήμερα ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε χωρίς απώλειες από τη στιγμή που παίζαμε με μια πιο αδύναμη ομάδα, η οποία ωστόσο αγωνιζόταν στην έδρα της χωρίς κανένα άγχος. Έπαιξαν καλά στο 1ο σετ και το πήραν αλλά στη συνέχεια ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα. Δείξαμε το χαρακτήρα μας και το πώς πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και παρουσιάσαμε μια καλύτερη εικόνα. Ακόμα όμως δεν είναι τέλεια, πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να βελτιωθούμε περισσότερο παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα θα επιστρέψουμε στην Αθήνα και θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον Μίλωνα».

O πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής είπε: «Δε μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι για αυτό και χάσαμε το πρώτο σετ. Στην συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, βγάλαμε άμυνες, εκμεταλλευτήκαμε τις κόντρα επιθέσεις, σερβίραμε πολύ καλά και πήραμε το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο για όλους τους αθλητές να επιστρέψουν μετά απο όλη αυτήν την αποχή. Είναι πολύ δύσκολο, να σταματάς και να ξεκινάς συνέχεια. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός. Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα. Τους είχαμε δεί και στο Λίγκ Καπ. Ξέραμε ότι θα βρούν σιγά-σιγά τη συνοχή τους».

Πριν την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ - Ολυμπιακός, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ (Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου), Νίκος Νταμπακάκης, έδωσε αναμνηστικά δώρα, στην αποστολή του Ολυμπιακού και τους καλωσόρισε στο γήπεδο.

Media

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ο.Φ.Η. Δηλώσεις Φλαούνα, Καζάζη, Καρατζά, Μιγιαήλοβιτς, Στιβαχτή
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject