Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-04-2013

Καζάζης: «Θα κάνουμε ότι πρέπει για το... τρεμπλ»

Rate this item
(0 votes)

Ο στόχος της κατάκτησης του «τρεμπλ» (πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ) είναι πιο κοντά από ποτέ για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον Δημήτρη Καζάζη ο οποίος εκτός των άλλων διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο πρωταθλήματος ως προπονητής. Σαν παίκτης έχει 8 πρωταθλήματα και αν τα καταφέρει και ως προπονητής μπει στο κλειστό κλαμπ όσων έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα στην Ελλάδα ως παίκτες και ως προπονητές. Σε αυτό το κλαμπ ανήκουν ο Στέλιος Καζάζης, ο Γιάννης Λάιος, ο Τάσος Κουμπλής, ο Στέλιος Προσαλίκας, ο Ανδρέας Μπεργελές, ο Γιάννης Καλμαζίδης και ο Κυριάκος Παντελιάς και ο Δημήτρης Καζάζης θα γίνει το 8ο μέλος του «κλαμπ».

 

«Τώρα αρχίζουν τα πραγματικά παιχνίδια, οι πραγματικοί τελικοί. Αντικειμενικά στον τελικό έφτασαν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλο μας και είμαστε σε καλή κατάσταση με εξαίρεση την απουσία του Σωτήρη Σωτηρίου που την Πέμπτη έκανε εγχείριση».

Ποια είναι η άποψη σου για τον Παμβοχαϊκό;

«Είναι πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με παίκτες που έχουν πάρει τίτλους και ξέρουν από τελικούς. Είναι μια ομάδα που διψάει για διακρίσεις και θέλει να αποδείξει πολλά. Είναι ομάδα υπερπλήρης με πολλές εναλλακτικές λύσεις και με παίκτες που μπορεί να σου κάνουν σοβαρές ζημιές. Έχει πλουραλισμό στην επίθεση με ακραίους και κεντρικούς αλλά αδύνατο σημείο είναι η υποδοχή. Αν καταφέρουμε και δημιουργήσουμε προβλήματα εκεί απλοποιούμε το παιχνίδι του αντιπάλου μας, αλλά αν δεν χαλάσουμε την αντίπαλη υποδοχή θα έχουμε προβλήματα. Γενικά, όμως και οι δύο ομάδες έδειξαν με τις εμφανίσεις τους στα ημιτελικά πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στο να δώσουμε καλό θέαμα στον κόσμο».

Έχετε χάσει στο Βραχάτι με 3-0 αλλά νικήσατε εύκολα 3-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Τι σημαίνουν αυτοί οι αγώνες;

«Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Δεν μπαίνουμε σε αυτή τη λογική. Κάθε αγώνας έχει ξεχωριστές ιδιαιτερότητες. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και προσεκτικοί σε όλη τη σειρά των αγώνων».

Που θα κριθούν οι τελικοί;

«Στο πόσο το θέλουν οι παίκτες και στο πόσο θα αντέξουν αυτή την εβδομάδα. Μην ξεχνάμε πως το υπάρχουν σύστημα με τους δύο τελικούς σε 24 ώρες να είναι αρκετά επίπονο για τους παίκτες. Το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε ένα ενδιάμεσο ρεπό ώστε οι ομάδες να αποδίδουν καλύτερο και ποιοτικότερο βόλεϊ».

Θα γίνουν τρεις ή πέντε τελικοί;

«Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το πρώτο ματς. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Δεν σκέφτομαι όλη τη σειρά των τελικών. Βήμα, βήμα θα φτάσουμε στο πρωτάθλημα με την ευχή να είναι όλα τα παιδιά γερά και είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε ότι πρέπει για να κατακτήσουμε τον τίτλο ώστε να κλείσουμε με επιτυχία την χρονιά όπως άλλωστε έκανε και το γυναικείο τμήμα το οποίο οφείλω να συγχαρώ και για την κατάκτηση του νταμπλ. Επίσης θέλω να ευχυθώ γρήγορη ανάρρωση στον Σωτήρη Σωτηρίου».

 

Χριστοφιδέλης: «Να τελειώνουμε σε τρεις νίκες»
 

Φωτογραφία: Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο τελευταίο «ζντο» πριν από τους τελικούς.

*Οι φωτογραφίες είναι από την χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού και είναι προς δημοσιογραφική χρήση και αναδημοσίευση.

 

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Καζάζης: «Θα κάνουμε ότι πρέπει για το... τρεμπλ»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject