Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-07-2014

Oι βραβεύσεις της ΕΣΑΠ στους Εβρίτες

Rate this item
(0 votes)
Cannot find ESAP/KLHROSH/2014/vraveuseis folder inside /var/www/vhosts/volleyleague.gr/public_html/images/photogallery/ESAP/KLHROSH/2014/vraveuseis/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40
Η αποχώρηση του κεντρικού της Ορεστιάδας Στέλιου Κεμανετζή και του πασαδόρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρη Σιδηρόπουλου από την ενεργό δράση, η παράδοση της σφυρίχτρας του Χρήστου Μπατιανίδη μετά από 40 χρόνια και η βράβευση δύο σπουδαίων προπονητών και πρώην αθλητών, του Γιώργου Πασιαλίδη και του Γιώργου Τεκτονίδη ήταν οισυγκινητικές στιγμές της κλήρωσης του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15 που έγινε στην Ορεστιάδα. Ο τελευταίος αφιέρωσε το βραβείο στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά και του Σωτήρη Τσερκέζη.

 

 

Συγκεκριμένα:

Τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, ο πρόεδρος του Α.Ο.Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης.

Τιμήθηκε ο αθλητής του Α.Ο. Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής που αποχωρεί από την ενεργό δράση. «Έζησα τα μαγικά και τα δύσκολα χρόνια με την Ορεστιάδα. Εύχομαι να ζήσουμε και στο μέλλον τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Είμαστε σε επαφή με την διοίκηση σχετικά με το ρόλο που θα έχω στην ομάδα την επόμενη σεζόν».

Τιμήθηκε ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Σιδηρόπουλος που σταμάτησε την ενεργό δράση. Το βραβείο του παρέλαβε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης ο οποίος είπε: «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο φτωχό από το προηγούμενο μετά την αποχώρηση του Σιδηρόπουλου. Μακάρι να τον έχουμε κοντά μας από άλλο πόστο αλλά αυτό είναι θέμα προέδρου».

Βραβεύτηκε ο Χρήστος Μπατιανίδης για την προσφορά του στην διαιτησία. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζήμας. «Πήρα πολλά από το βόλεϊ μετά από 40 χρόνια και θα είμαι πάντα κοντά στο άθλημα», είπε ο Μπατιανίδης.

Βραβεύτηκε ο προπονητής Γιώργος Τεκτονίδης. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης. Ο Τεκτονίδης αφιέρωσε τον τίτλο στη μνήμη του Σωτήρη Τσερκέζη και του Νίκου Σαμαρά.

Βραβεύτηκε ο παλιό αθλητής της Ορεστιάδας και προπονητής Γιώργος Πασαλίδης. Την βράβευση έκανε ο γ.γ.του ΣΕΠΠΕ Γιώργος Πασαλίδης.

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Εκδηλώσεις Oι βραβεύσεις της ΕΣΑΠ στους Εβρίτες
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject