Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-08-2014

Πρώτη στον ΠΑΟΚ με εννιά «νέους» και έναν «παλιό»

Rate this item
(0 votes)
Ορεξάτοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος εμφανίστηκαν στο PAOK Sports Arena οι αθλητές της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ που θα εκπροσωπήσουν το ασπρόμαυρο τμήμα στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15. Το πρώτο ραντεβού ήταν κυρίως συνάντηση γνωριμίας αφού από τους 11 αθλητές που έδωσαν το παρών, μόνο ο Γιάννης Παντακίδης αγωνίζονταν και πέρυσι στον δικέφαλο.
 
Πιο συγκεκριμένα το παρών στο πρώτο κάλεσμα της διοίκησης έδωσαν οι εξής αθλητές : Βασίλης Κουρνέτας , Γιάννης Παντακίδης , Δημήτρης Εφραιμίδης, Γιάννης Κυριακίδης , Δημήτρης Γκαράς , Θανάσης Ντίνας , Τάσος Αναστασιάδης, Βασίλης Καρασαββίδης, Αλέξανδρος Σαμπάνης, Δημοσθένης Μακράκης.
 
Στην προετοιμασία θα ενσωματωθεί κανονικά από αύριο και ο Αμερικανός κεντρικός Τζάρεντ Ντέιβιντ Μουρ ο οποίος έφθασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.
 
Αντίθετα τον Σεπτέμβριο θα ενσωματωθούν στην ομάδα οι Ερνάντο Γκόμεζ και Μπράντλει Λόουσον που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.
Από την πρώτη συνάντηση απουσίαζε προπονητής της ομάδας Γιάννης Καλμαζίδης καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νεανίδων και αναμένεται να βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στο PAOK Sports Arena.
 
Τη διοίκηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Παισιάδης, ,ο οποίος αφού καλωσόρισε έναν τους παίκτες ξεχωριστά τους ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες σε μία χρονιά που θα είναι πολύ κομβική για το ασπρόμαυρο τμήμα.
 
Παράλληλα ο αντιπρόεδρος ενημέρωσε τους αθλητές πως η επίσημη πρώτη παρουσίαση όπου θα τεθούν και οι στόχοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί με την επιστροφή του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργου Ανδρέου, στη Θεσσαλονίκη, καθώς ανειλημμένες σοβαρές προσωπικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να βρίσκεται στην πρώτη συνάντηση.
 
Οι αθλητές ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες υπό την καθοδήγηση του βοηθού του κ. Καλμαζίδη , Παναγιώτη Ντιμιτρόφ αλλά και του γυμναστή Δημήτρη Ιωαννίδη. Φυσικά από τη πρώτη συνάντηση που είχε οργανωτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα δεν έλειψαν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αχιλλέας Τζίκας, ο στατιστικολόγος Παναγιώτης Κουντουρίδης και οι φυσιοθεραπευτές Κωνσταντίνος Κώτογλου και Κώστας Πέντζος.
 
Την Πέμπτη εξάλλου θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εξετάσεις στη κλινική Euromedica , που είναι χορηγός της ΕΣΑΠ.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Πρώτη στον ΠΑΟΚ με εννιά «νέους» και έναν «παλιό»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject