Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-08-2014

Το ξεκίνημα του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου και το πρώτο σερβίς...

Rate this item
(0 votes)
Με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία για μία καλή… βολεϊκή σεζόν, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Αυγούστου η πρώτη συγκέντρωση του Φοίνικα Σύρου.

Παρουσία του προέδρου της ομάδας Δημήτρη Παλιόπορτα, σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, αθλητών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αρκετών φιλάθλων, πραγματοποιήθηκε ο καθιερώμενος αγιασμός από τον παπά Κώστα, ο οποίος μετά το τέλος του τήρησε την παράδοση και εκτέλεσε το πρώτο σερβίς.

Το παρών έδωσε και ο νέος δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, όπως και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και εκπρόσωπος της εταιρείας WIND Γιάννης Ρούσσος.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, με τον προπονητή Ράτκο Παβλίσεβιτς να έχει στη διάθεσή του και τους 13 παίκτες της ομάδας, κάτι που του επιτρέπει να δουλέψει όπως το επιθυμεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Στην πρώτη προπόνηση όπως εικονίζονται στην ομαδική φωτογραφία ήταν οι:

ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Τόμισλαβ Ντόκιτς, Γιαν Πλάνιτς, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Χρήστος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μουρούτης, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Σίμο Ντάμποβιτς, Μανώλης Βαμβακούσης, Ράτκο Παβλίσεβιτς

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Κώστας Μπογιατζόπουλος (φυσικοθεραπευτής), Ευάγγελος Τσινός, Γιώργος Βελέτζας, Λυκούργος Ρούσσης, Νίκος Αρβανίτης, Ηλίας Λάππας, Νικήτας Εφραιμίδης, Θανάσης Τσούκος (γυμναστής - εργοφυσιολόγος), Αντώνης Ζακκαίος (φροντιστής)

 

prwti2014_15.jpgprwti2014-15b.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Το ξεκίνημα του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου και το πρώτο σερβίς...
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject