Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-04-2013

7ο τουρνουά μίνι στη Λαμία το σαββατοκύριακο

Rate this item
(0 votes)
Συναρπαστικά παιχνίδια και παιδικά χαμόγελα αλλά και πολύ ταλέντο θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Κλειστό Δημοτικό αθλητικό Κέντρο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» το σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου 2013, με το 7ο τουρνουά βόλεϊ αγοριών - κοριτσιών που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος «Λαμία».
Φιλοσοφία των ανθρώπων του τμήματος βόλεϊ του Γ. Σ. Λαμία είναι μέσα από αθλητικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν τα μικρότερα παιδιά είναι η ανάδειξη του αθλητικού ταλέντου των μικρών μαθητών των ακαδημιών, η εξάπλωση του βόλεϊ και της αθλητικής ιδέας, η ευγενική άμιλλα πέρα από οποιαδήποτε σκοπιμότητα, ο σεβασμός στους διαιτητές, η αναγνώριση της νίκης του αντιπάλου και η παραδοχή της ήττας τα οποία συνδυάζονται με τη χαρά του παιχνιδιού και με κοινωνικά μηνύματα όπως συνεργασία και αλληλεγγύη οποία είναι απαραίτητα για το άθλημα που έχουν επιλέξει αλλά για την ίδια τους τη ζωή.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι άλλη μια εκδήλωση του τμήματος βόλεϊ του Γ. Σ. Λαμία αποτελεί αφορμή για να γεμίσει το κλειστό του Δ. Α. Κ. Λαμίας, από παιδικά χαμόγελα, υπό τους ήχους κεφάτης μουσικής και πολλών μπαλονιών. Έτσι με την στήριξη και συμπαράσταση της ΕΣΠΕΚΕΛ, συνδιοργανώνουν το 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΑΓΟΡΙΩΝ - ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ για ηλικίες από Δευτέρα Δημοτικού έως και Γ’ Γυμνασίου με την συμμετοχή Συλλόγων από τον Βόλο, τα Τρίκαλα, την Σπερχειάδα, τις Λιβανάτες, τον Αγ. Κωνσταντίνο και φυσικά την Λαμία.
 
Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως ακολούθως:
 
Την πρώτη μέρα - Σάββατο 27 Απριλίου 2013- θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της κατηγορίας έως και πέμπτης Δημοτικού. Οι αγώνες ξεκινούν στις 10 το πρωί και θα διεξαχθούν σε μία φάση ομίλων.
Την δεύτερη μέρα - Κυριακή 28 Απριλίου 2013 - θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της κατηγορίας έκτης Δημοτικού έως και Γ’ Γυμνασίου. Οι προκριματικοί αγώνες ξεκινούν στις 10 το πρωί και οι προημιτελικοί και τελικοί μετά το μεσημέρι.
Ο Γ. Σ. Λαμία καλεί τον κόσμο να στηρίξει και αυτό το τουρνουά με την παρουσία του στο γήπεδο, να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες και να χειροκροτήσουν τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθε». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και είναι μια καλή ευκαιρία να δουν από κοντά τον λόγο για τον οποίο η Λαμία μέσω του Γ. Σ. Λαμία πρωταγωνιστεί στο άθλημα της Πετοσφαίρισης.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Γ.Σ.Λαμία 7ο τουρνουά μίνι στη Λαμία το σαββατοκύριακο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject