Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-10-2014

Αρσενιάδης: «Στα χνάρια της περσινής πορείας»

Rate this item
(0 votes)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ AΡΣΕΝΙΑΔΗΣ: Ο Κώστας Αρσενιάδης έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή βόλεϊ αναδεικνύοντας την Κηφισιά σε μία άκρως βολεϊκή κυψέλη των βορείων προαστίων που ανά πάσα στιγμή και παντός καιρού είναι έτοιμη για την έκπληξη και την υπέρβαση.
Θιασώτης της τακτικής και των παραδοσιακών πολεμικών τεχνών του φιλέ ο Αρσενιάδης προσπαθεί να κάνει τα τελευταία μονταρίσματα ενόψει και του προβλήματος που προέκυψε με τον Δημήτρη Νικολάκη οποίος μετά από μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε 20 ημέρες. Ο Αμερικανός πασαδόρος Όστιν έφτασε την Τρίτη και προσπαθεί να προσαρμοστεί. Μετά τα νέα δεδομένα ο Αρσενιάδης είπε:
 
«Η απουσία του Δημήτρη Νικολάκη είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα που είχα να αντιμετωπίσω διότι ήταν απρόοπτη αλλά αναγκαία απουσία. Ευτυχώς όλα πάνε καλά και θα τον έχουμε μαζί μας σε 20 ημέρες. Μέχρι τότε πρέπει να καλύψουμε την απουσία του. Ο Όστιν βρέθηκε άμεσα για να βοηθήσει και πιστεύω πως θα μας δικαιώσει. Πάντως σε σύγκριση με την περσινή σεζόν το ίδιο διάστημα εφέτος είμαστε πίσω».
 
Ποιος είναι ο στόχος της Κηφισιάς στο νέο πρωτάθλημα;
 
«Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που κάναμε πέρυσι με την 3η θέση. Μετά πάμε για τίτλο. Θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αν και η εφετινή ομάδα βαδίσει στα ίδια χνάρια σε νοοτροπία και αγωνιστική συμπεριφορά».
 
Η απώλεια πασαδόρου πόσο σας επηρεάζει;
 
«Είναι το Α και το Ω κυρίως διότι το πρόβλημα με το Νικολάκη προέκυψε στο παρά... 1΄του πρωταθλήματος. Ας είναι καλά ο Δημήτρης και όλα θα φτιάξουν. Δεν έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις με τον Όστιν αλλά απ΄ ότι βλέπω μπορεί να μας βοηθήσει».
 
Ποιο είναι το φαβορί για τον τίτλο;
 
«Ο Ολυμπιακός. Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Ο Ολυμπιακός έχει δύο ομάδες για την Volleyleague και τον Σμαραγδή εκτός 12αδας. Ποια ομάδα έχει αυτή την πολυτέλεια;»
 
Οι ομάδες της 4αδας ποιες θα είναι;
 
«Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τεράστια επένδυση. Η ΑΕΚ έχει κάνει δυνατή ομάδα στα χαρτιά αλλά στην πράξη έχει προβλήματα και είναι αβέβαιο το μέλλον της. Ο Εθνικός έχει κρατάει το υψηλό επίπεδο και την έδρα και ο Παμβοχαϊκός έχει κάνει δυνατές κινήσεις. Αυτές είναι οι ομάδες που βρίσκονται λίγο πιο μπροστά. Μην τα μπερδεύουμε όμως... Άλλο να λέμε χτυπάς τον Ολυμπιακό και άλλο κυνηγάμε την 4αδα. Υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο αυτών στόχων. Γενικά οι ομάδες από το 3 έως το 12 είναι κοντά και αν υπολογίσουμε και τυχόν αλλαγές στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα πολλά μπορούν να αλλάξουν. Συνεπώς δε μπορούμε να πούμε πολλά και για τις ομάδες που θα πέσουν».
 
Μπαίνετε στο πρωτάθλημα μέσω Ορεστιάδας. Πόσο δύσκολο θα είναι το ματς για την Κηφισιά;
 
«Η Ορεστιάδα είναι μία ιδιαίτερη ομάδα που σημαίνει πολλά για το ελληνικό βόλεϊ. Την σεβόμαστε και την καλοσωρίζουμε και πάλι στην κατηγορία. Προσωπικά χαίρομαι όταν παίζω εκεί διότι ο κόσμος ξέρει βόλεϊ. Είναι πρεμιέρα και όλοι στην Ορεστιάδα θέλουν να γιορτάσουν την επιστροφή της ομάδας στην Volleyleague. Προετοιμάζουμε την τακτική μας. Θα είναι μεγάλη δοκιμασία για την ομάδα μου και περιμένω τον Όστιν να ανταποκριθεί στην πίεση και στις δυσκολίες του ελληνικού πρωταθλήματος».
 
 
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Αρσενιάδης: «Στα χνάρια της περσινής πορείας»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject