Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2014

Ο Ολυμπιακός στη τελική ευθεία για τη μονομαχία με Φριντρισχάφεν

Rate this item
(0 votes)
Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς και πιο συγκεκριμένα σε ρυθμούς...Φριντρισχάφεν κινείται από τη Δευτέρα (15/12), η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Πέμπτη (18/12) στο Ρέντη (18.00, τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport 6 HD) την γερμανική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του D oμίλου του 2015 CEV DenizBank Volleyball Champions League. Στόχος τους είναι να κάνουν αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 
Μετά το ρεπό της Κυριακής(14/12) που ακολούθησε την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Κηφισιά (την 8η σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ) η προετοιμασία για το ματς με την Φριντρισχάφεν ξεκίνησε τη Δευτέρα (15/12) σε φουλ ρυθμούς.
 
Το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση (με βάρη το πρωί στο γυμναστήριο και προπόνηση το απόγευμα) και κάπως έτσι θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη (17/12) ενώ θα ολοκληρωθεί με γυμναστήριο το πρωί της Πέμπτης ανήμερα του αγώνα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Δημήτρη Καζάζη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των βολεϊμπολιστών μετά και τις επιστροφές των Κώστα Χριστοφιδέλη και Κάρσον Κλαρκ.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ο Ολυμπιακός στη τελική ευθεία για τη μονομαχία με Φριντρισχάφεν
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject