Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-01-2015

Μουστακίδης: «Την τρίτη φορά περάσαμε, αύριο είναι άλλη μέρα»

Rate this item
(1 Vote)
Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον Α΄ημιτελικό μίλησε για τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού, τον δεύτερο ημιτελικό και το νέο Αμερικανό πασαδόρο Κρίστοφερ Όστιν:
«Προσπαθήσαμε πολύ. Οι παίκτες μου έβγαλαν έναν πολύ καλό εαυτό στο γήπεδο και την τρίτη χρονιά μπορέσαμε να φτάσουμε στον τελικό. Ήταν ένα παιχνίδι αρκετά καλό κατά διαστήματα, ο Παμβοχαϊκός έπαιξε καλά όπως το περίμενα παρόλο που είχε έναν καινούργιο διαγώνιο και την απουσία του Ασπιώτη. Με την ευκαιρία να του πω περαστικά. Στο δεύτερο σετ δεν χειριστήκαμε καλά τις κόντρα μπάλες και ενώ είχα κάπου στις 6-7 δεν πήραμε καμία. Πήγαμε μετά στο τρίτο που μετά από ένα κακό ξεκίνημα υπάρχουν τρεις τρόποι για να καλύψεις την διαφορά. Να πιέσεις στο σέρβις και να πάρεις άσσους, να παίξεις καλά στο μπλοκ ή να βγάζεις άμυνες και να παίξεις με κόντρα μπάλες. Δεν θα σταθώ στο διαιτητικό λάθος αλλά από κάποιο σημείο και μετά παίξαμε πάρα πολύ καλά στο σέρβις, στην τακτική. Κάναμε 17 μπλοκ, νούμερο πολύ μεγάλο για τρία σετ. Αυτή η ομάδα του Εθνικού παίζει αυτό που μπορεί, που στην θέση του πασαδόρου και του διαγώνιου έχει δύο παιδιά. Ο Κασαμπαλής είναι 20 και ο Άντριτς 19 ετών και είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά από αυτά γίνονται καλύτεροι. Αυτή είναι η ομάδα μας με τα προτερήματα και τα ελαττώματα και έτσι θα πορευτούμε από εδώ και πέρα. Δυστυχώς στο θέμα του πρωταθλήματος μείναμε πίσω, παίξαμε δύο παιχνίδια χωρίς πασαδόρο και πλέον θα προσπαθήσουμε να μπούμε τετράδα με νύχια και με δόντια. Εδώ και ένα μήνα είμαστε με έναν πασαδόρο. Πήραμε έναν καλό και οικονομικό πασαδόρο. Δεν πήραμε μεγάλο όνομα για να μην μείνει πίσω και ο Σταύρος (σ.σ.Κσαμπαλής). Μπράβο στα παιδιά και πάλι, η αυριανή μέρα είναι διαφορετική και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει σήμερα (τον Άρη). Δεν έχουμε την πολυτέλεια με το ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά θα κοιτάξουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό».
 
Κασαμπαλής: «Είχαμε σοβαρότητα και προκριθήκαμε»
 
Ο πασαδόρος του Εθνικού Σταύρος Κασαμπαλής είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση και με ωραίο θέαμα. Ήμασταν και οι δύο ομάδες σε καλό ρυθμό, τουλάχιστον μέχρι τα μισά του αγώνα. Στο τρίτο ίσως δεν είχαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα αλλά το μπλοκ μας ήταν πολύ καλό και μας βοήθησε να πάρουμε την νίκη. Σε αυτό το επίπεδο πιστεύω ένα λάθος δεν κρίνει ένα παιχνίδι ημιτελικού και ο Παμβοχαϊκός μπορούσε να συνεχίσει, καθώς ήμασταν πολύ πίσω στο σκορ και να πάρει το τρίτο σετ».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Μουστακίδης: «Την τρίτη φορά περάσαμε, αύριο είναι άλλη μέρα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject