Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-01-2015

Δημήτρης Καζάζης: «Αφιερωμένο στους συνεργάτες μου» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης που κατέκτησε τον έκτο τίτλο ως προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης και τον φίλο μου τον Σάκη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι στις πιο ψηλές θέσεις. Αυτό χρειάζεται μεγάλο μεράκι από όλους. Το ότι έφτασε στον τελικό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μας πίεσε πολύ στο πρώτο σετ, αλλά τεχνικά δεν είχε διάρκεια. Εμείς είχαμε μία συγκεκριμένη τακτική, την ακολουθήσαμε από την πρώτη στιγμή ως το τέλος.

Το παιχνίδι κάποια στιγμή είχε γείρει στη δική μας την πλευρά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και το τρόπαιο. Η νίκη μας ήταν καθαρή, ήμασταν ανώτεροι από την Αλεξανδρούπολη, είχαμε διάρκεια και περισσότερες επιλογές».

Όσο για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να προετοιματεί η ομάδα με τις αλλαγές των παικτών, ο Δημήτρης Καζάζης είπε: «Δεν είναι εύκολο, οι ομάδες δημιουργούνται μέσα το χρόνο. Μία απουσία να υπάρχει επηρεάζει την ομάδα, όπως και μία νέα είσοδος. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μία μικρή αναστάτωση, αλλά καταφέραμε να τν ξεπεράσουμε. Χθες κάναμε κακό και σήμερα ένα πολύ κακό παιχνίδι και πετύχαμε το στόχο μας. Παρόλο που χάσαμε το πρώτο σετ, δεν ξεκινήσαμε άσχημα, απλώς δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Είναι θέμα χρόνου να ανεβούμε. Πιέσαμε την Αλεξανδρούπολη στην υποδοχή όπου είχε αδυναμίες και κάναμε την καλύτερη μας εφετινή εμφάνιση στο μπλοκ».
 
Ο Δημήτρης Καζάζης αφιέρωσε το Λιγκ Καπ στους συνεργάτες του: «Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και αυτό μας δίνει μία δύναμη. Αφιερώνω τον τίτλο σε όλους τους άμεσους συνεργάτες μου. Από τον τιμ μάνατζερ μέχρι τον φροντιστή. Τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Νίκο Μαντούβαλο, είμαι τυχερός που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου, τον Γιώργο Μυλωνάκη, τον Αντώνη Βουρδέρη, τον Γιάννη Γεωργιάδη, τον Γιώργο Σκόλια, τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Σπύρο Μπλέτσα και τον Γιώργο Τσικούρη τον γιατρό μας. Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν.».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Δημήτρης Καζάζης: «Αφιερωμένο στους συνεργάτες μου» (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject