Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-02-2015

Tα παιδιά πήραν τον... τίτλο στο League Cup «Νίκος Σαμαράς»

Rate this item
(0 votes)
Mε παιδικές φωνές γέμισε το Γυμναστήριο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» το Σάββατο πριν από τον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».
Το τουρνουά μίνι βόλεϊ που ήταν προγραμματισμένο στις παράλληλες βολεϊκές δράσεις της διοργάνωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δεκάδες μικρά παιδιά από τους συλλόγους της Γλυφάδας και των γύρω περιοχων αγωνίστηκαν στα ειδικά γήπεδα μίνι βόλεϊ. Τα παιδιά διασκεδάσαν και χάρηκαν το άθλημα ενώ τα περισσότερα από αυτά έμειναν μέχρι και την απονομή.
Φυσικά, δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις με σημαντικότερη την παρουσία παικτών από ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Volleyleague OΠΑ.
Τα παιδιά έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα και αναμνηστικά. Οι αθλητές που παραβρέθηκαν ηταν οι Γρηγόρης Κοντοστάθης από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο Σταύρος Κασαμπαλής από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και οι Ανδρόνικος Βανδώρος, Δημήτρης Ζήσης από τον Παμβοχαϊκό.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες της ΑΕΚ, του Α.Ο. Παλλήνης και της Ευριάλης Γλυφάδας.
 
 
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Εκδηλώσεις Tα παιδιά πήραν τον... τίτλο στο League Cup «Νίκος Σαμαράς»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject