Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-02-2015

H Volleyleague στο κατάστημα της FORTHNET στη Γλυφάδα

Rate this item
(2 votes)
 
 
 
Το πρωϊ του Σαββάτου στη Γλυφάδα (Κονδυλη 10 και Λαζαρίδη) στο τοπικό κατάστημα Forthnet η ΝΟVA / Forthnet πραγματοποίησε δράση προβολής του βόλεϊ και του League Cup «Νίκος Σαμαράς».
 
Η ΕΣΑΠ και ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές του League Cup 2015 έδωσαν δυναμικό παρών στηρίζοντας και έμπρακτα το μεγάλο χορηγό προβολής.
 
Ειδικότερα παραβρεθηκαν και οι αθλητες ομάδων της Volleyleague, ο Γιώργος Στεφάνου , ο Γιώργος Σφενδυλάκης, ο Ανδρόνικος Βανδώρος, ο Γιάννης Χαριτωνίδης με τον υιό του, ο Γρηγόρης Κοντοστάθης και ο Σταύρος Κασαμπαλής οι οποίοι υπέγραψαν αυτογραφα και μοίρασαν μπάλλες στα παιδιά ενώ στη συνέχεια κληρώθηκαν εισιτήρια για τον τελικό του League Cup που ακολούθησε.  
 
Η Νοva κάλυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το League Cup με απ΄ευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις pre game μέσω του site αλλα και με την παρουσία της σε όλες της παράλληλες δρασεις της Volley League.
 
 
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Εκδηλώσεις H Volleyleague στο κατάστημα της FORTHNET στη Γλυφάδα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject