Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-05-2015

Γιώργος Ανδρέου: «Ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ»

Rate this item
(0 votes)

Ο Γιώργος Ανδρέου από την Τούμπα βράβευσε τον Βασίλη Κουρνέτα για το καλύτερο μπλοκ της χρονιάς. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο μέλλον του Δικεφάλου, στην σημαντικότητα του φετινού νταμπλ αλλά και στην συμβολή του Ιβάν Σαββίδη στον σύλλογο.

 

 

Για το γήπεδο της Τούμπας και την πληρωμή των χρεών από τον Ιβάν Σαββίδη
Είμαστε στον ναό του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι που εγώ θα βραβεύσω τον Βασίλη Κουρνέτα. όπως θα έχετε μάθει σήμερα ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε όλα τα χρέη του ΠΑΟΚ και πλέον ανοίγει μια νέα εποχή και μια νέα σελίδα για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι τέτοιες εποχές λίγοι είναι οι άνθρωποι που βάζουν το χέρι στην τσέπη για να κρατήσουν ψηλά τον αθλητισμό. Γι' αυτούς τους λόγους χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι εδώ και κάνω αυτή την βράβευση του Βασίλη. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για τους Παοκτζήδες και όλους τους παράγοντες του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα και θα δούμε ωραία και όμορφα πράγματα για όλα τα τμήματα του. Από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έως το βόλεϊ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Εγώ έχω πει από την αρχή ότι η είσοδος του κ. Σαββίδη στα κοινά έχει δημιουργήσει ένα ψυχολογικό προβάδισμα σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ.

 
Για την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη στο βόλεϊ:
Εγώ δεν έχω κάνει καμία συζήτηση μαζί του για το βόλεϊ, αλλά είναι δίπλα σε όλα τα τμήματα και πιστεύω ότι μελλοντικά κάτι θα προκύψει από την συνεργασία μας. Είμαι σίγουρος γι' αυτό.

 
Για την έδρα των τελικών: 
Αν είχαμε τον χρόνο εγώ είχα τα μηνύματα ότι πραγματικά το ματς έπρεπε να το κάνω στην Τούμπα. Αλλά για τεχνικούς λόγους δεν προλάβαινα. Αν ο ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστής του χρόνου μην σας φανεί περίεργο να διοργανώσουμε το ματς στην Τούμπα.

 
Αν θα είναι πρωταγωνιστής ο ΠΑΟΚ του χρόνου:
Αν θα μείνει στην πρώτη θέση δεν το ξέρουμε αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου αυτό είναι σίγουρο. Για παίκτες δεν ξέρω, αφήστε να κρατήσουμε κι εμείς κάποια μυστικά, ας μας πει ο κ. Ταρνατώρος αν θα μείνουν ή θα φύγουν οι παίκτες του Ολυμπιακού (γέλια).
 

Για το πρωτάθλημα του Γκόμεζ στο Λίβανο και τον ανεβασμένο πήχη. 
Ε, μάλλον ναι, ανεβαίνει ο πήχης και για τον Ερνάντο. Είναι μεγάλος αθλητής, το απέδειξε και βοήθησε τα μέγιστα στην μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ. Θα δούμε αν θα μείνει, ας κρατήσουμε κι εμείς κάτι για μας. πρόθεσή μας πάντως είναι να μείνει σας το λέω αυτό από σήμερα.

 
Για τον Κουρνέτα
Είναι το αγαπημένο παιδί της Θεσσαλονίκης και όλης της βόρειας Ελλάδας, εγώ αυτό το μήνυμα εισπράττω. Το αξίζει ως αθλητής, ως οικογενειάρχης. Του έχω ιδιαίτερη εκτίμηση συνεργαστήκαμε ένα χρόνο κι έχω τα δικά μου συναισθήματα. Για την ερώτησή σας αν θα μείνει...δεν σας ακούω (γέλια).
 

Για τους χορηγούς
Δουλεύουμε πυρετωδώς αυτό τον μήνα και πιστεύω ότι κάτι θα καταφέρουμε. 



kournetas

 

Βασίλης Κουρνέτας: «Η εκδίκηση των κοντών»

 

Ο Βασίλης Κουρνέτας πήρε από τα χέρια του προέδρου του Γιώργτου Ανδρέου το βραβείο για το καλύτερο μπλοκ της χρονιάς «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» και δήλωσε:

«Σήμερα βραβεύοντας εμένα και τον Πρωτοψάλτη μου μοιάζει με την εκδίκηση των κοντών. Έναν ολόκληρο χρόνο οι κεντρικοί και οι ακραίοι έκαναν μπλοκ και εγώ με ένα μπλοκ στον τελικό πήρα το βραβείο. Ξέρω ότι αυτό το μπλοκ είχε ιστορική αξία και για αυτό το λόγο ευχαριστώ όλους τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων που με τίμησαν. Για μένα είναι μια ξεχωριστή βράβευση όπως ξεχωριστός ήταν για την ομάδα μου ο πόντος που πήρα. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχε περάσει το σενάριο ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα με δικό μου μπλοκ πάνω στον Χριστοφιδέλη. Έγινε όμως και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό». 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Γιώργος Ανδρέου: «Ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject