Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-05-2015

Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Rate this item
(0 votes)

Ολοκληρώθηκε η  114η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών. Συζητήθηκαν θέματα και πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

-Έγινε απολογισμός του πρωταθλήματος 2014-15 κατά τον οποίο το σύνολο των ΤΑΑ επεσήμανε ότι παρά τα προβλήματα, το πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό  και μάλιστα ολοκληρώθηκε  με μεγάλη επιτυχία και πρωτοφανή για τα δεδομένα του ελληνικού βόλεϊ, προσέλευση φιλάθλων.


-Επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος και οι θέσεις των σωματείων στα κύπελλα Ευρώπης. (ΠΑΟΚ - Τσάμπιονς Λιγκ, Ολυμπιακός - CEVCup, Φοίνικας Σύρου - CEVCupΠαναθηναϊκός - Τσάλεντζ Καπ και ΑΟ Κηφισιάς -Τσάλεντζ Καπ).


Υποβιβάζονται στην Α2 ανδρών η ΜΕΝΤ και η ΑΕΚ και τη θέση τους παίρνουν ο Ηρακλής και η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013.


-Έγινε ενημέρωση από το νομικό σύμβουλο της ΕΣΑΠ, Χρήστο Ηλιάδη, για το νέο αθλητικό νόμο, τους διακανονισμούς και την αδειοδότηση, τις αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες και την επαναλειτουργία της ΕΕΟΔΑΠ. Θα ζητηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη για να συζητηθούν θέματα εφ όλης της ύλης για το νέο πρωτάθλημα και για το ζήτημα της αναδιάρθωσης. 


-Έγινε ειδική ενημέρωση και συζήτηση για το νέο δικαιοδοτικό όργανο που εδρεύει σε CEVκαι FIVB. Ορίστηκε συνάντηση των νομικών εκπροσώπων όλων των σωματείων της ΕΣΑΠ με το νομικό σύμβουλο της ΕΣΑΠ, Χρήστο Ηλιάδη, την Τετάρτη 20/5, για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα παραπάνω θέματα.


-Αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση ΕΟΠΕ, ΠΑΣΑΠ και ΕΣΑΠ ενόψει της υπουργικής απόφασης για τους διακανονισμούς και τις αδειοδοτήσεις


-Αποφασίστηκε να ζητηθεί από την ΕΕΑ η ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των ΤΑΑ έως στις 30/6. Η προθεσμία για τα ΤΑΑ που ανέβηκαν από την Α2 είναι  μέχρι 30/7/2015


-Κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε ο αριθμός των σωματείων – ΤΑΑ της Volleyleague να μην μειωθεί και να παραμείνει 12.


-Συγκροτήθηκαν οι εξής επιτροπές:


Επιτροπή χορηγίας ΟΠΑΠ (Ταρνατόρος, Λεονταρίτης, Σπύρου)
Επιτροπή θεμάτων συνεργασίας ΕΟΠΕ – ΕΣΑΠ (Ταρνατόρος, Δεληγιαννάκης, Σπύρου)
Επιτροπή προκήρυξης νέου πρωταθλήματος (Καρβούνης, Γρόλιος, Ηλιάδης)


-Συζητήθηκαν διεξοδικά τα οικονομικά δεδομένα του νέου πρωταθλήματος, αναφορικά με τις κεντρικές χορηγίες ΟΠΑΠ και NOVA . Λήφθηκε απόφαση για διακανονισμό εξόφλησης των δειγματοληπτών του ΕΣΚΑΝ και την εντατικοποίηση των ελέγχων στο νέο πρωτάθλημα.


-Συζητήθηκε το θέμα των στατιστικολόγων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αδειοδότηση των γηπέδων και τη δυνατότητα γνωστοποίησης και χρησιμοποίησης τρίτης έδρας από τα ΤΑΑ. 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News ΕΣΑΠ Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject