Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-05-2015

Η σύσκεψη των νομικών εκπροσώπων των ΤΑΑ

Rate this item
(0 votes)

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΑΠ, η προγραμματισμένη σύσκεψη των νομικών εκπροσώπων των ΤΑΑ με τον νομικό σύμβολο της διοργανώτριας, Χρήστο Ηλιάδη.  Τη συνάντηση προλόγισε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.



Εκπροσωπήθηκαν από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους,  ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ (Κατερίνα Γιαννακοπούλου), ο Ολυμπιακός (Μιχάλης Υδραίος) και το ΤΑΑ Α.Ο. Κηφισιάς (Τάσος Οικονομόπουλος).


Τον Φοίνικα Σύρου εκπροσώπησε ο κύριος Ηλιάδης, ενώ ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τη σύσκεψη τόσο ο δικηγόρος του Ηρακλή, Γιώργος Διονάς, όσο και το σωματείο της Παναχαϊκής μέσω του Δημήτρη Τσαούσογλου.


Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που απασχολούν τα ΤΑΑ όπως διακανονισμοί οφειλών και αδειοδότηση, αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες, νέος αθλητικός νόμος, νέα δικαιοδοτικά όργανα στη CEV και FIVB,  συγχωνεύσεις σωματείων - ΤΑΑ κλπ.


Τα συμπεράσματα της συζήτησης θα τεθούν υπόψη των εκπροσώπων των σωματείων που απουσίασαν αλλά και του ΔΣ της ΕΣΑΠ, ενόψει των επαφών που θα έχει με το Υφυπουργείο Πολιτισμού, την ΕΟΠΕ και τον ΠΑΣΑΠ για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News ΕΣΑΠ Η σύσκεψη των νομικών εκπροσώπων των ΤΑΑ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject