Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-06-2015

Ταρνατόρος: «Το μυαλό και η σκέψη μας σε Αλεξιάδη και Καββαδά»

Rate this item
(0 votes)

Οι τελικοί του τρίτου Beach Volleyleague έφτασαν στο τέλος τους στο «Καράβι» του Σχοινιά κι ο πρόεδρος της Volleyleague - ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, δήλωσε:


«Από χρόνο σε χρόνο πηγαίνουμε καλύτερα. Εφέτος διοργανώσουμε το τουρνουά στον καλύτερο χώρο που θα μπορούσαμε, που είναι το «Καράβι». Θεωρώ ότι είναι η αρχή μίας πολυετούς συνεργασίας. Τα πράγματα πήγαν πάρα πολύ καλά. Οι αθλητές αγωνίστηκαν κι έγιναν πάρα πολύ καλά παιχνίδια. Βέβαια το μυαλό και η σκέψη μας είναι στον Αλεξιάδη και τον Καββαδά, που είναι στην Θεσσαλονίκη και δίνουν τον δικό τους αγώνα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και όλοι μαζί του χρόνου να γιορτάσουμε και με αυτά τα παιδιά, να τα δούμε στο βάθρο, να τα βραβεύουμε και να χαιρόμαστε να παίζουμε μπιτς βόλεϊ μαζί τους.
Ο κόσμος ήταν σωστός. Ευχαριστούμε όλη τη διοργάνωση, τη Nova, τους χορηγούς μας. Κάθε χρόνο η ΕΣΑΠ θα κάνει κάτι καλύτερο ώστε να μπορέσει κι αυτή να προσφέρει σε ένα άθλημα το οποίο πρέπει να είναι το No1 του καλοκαιριού».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Beach Volley Ταρνατόρος: «Το μυαλό και η σκέψη μας σε Αλεξιάδη και Καββαδά»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject