Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-08-2015

Προετοιμασία στην Ορεστιάδα εν αναμονή του Χουάν Καμίλο Αμπουίλα

Rate this item
(2 votes)

Στο γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς» ξεκίνησε η προετοιμασία του Α.Ο.Ορεστιάδας υπό τις οδηγίες του Σουηδού προπονητή Γιόχαν Ίσακσον.

Επτά νέα πρόσωπα περιλαμβάνει το νέο ρόστερ του ΑΟΟ και ο μοναδικός που απουσιάζει είναι ο κολομβιανός πασαδόρος Χουάν Καμίλο Αμπουίλα ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στην ακριτική πόλη το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου.

Στη νέα ομάδα επέστρεψε ο κεντρικός Θεόδωρος Χουσίδης που για μία σεζόν (2014-15) αγωνίστηκε στην Ροδίων Άθλησης.

Αποκτήθηκαν, ο κεντρικός Αλέξανδρος Χήρας που ήταν στον Γ.Σ.Λαμία, ο πασαδόρος Γιάννης Σκαρλατίδης που ήταν στον Αίαντα Ευόσμου και είναι αδελφός του πασαδόρου του ΑΟΟ Νίκου Σκαρλατίδη, ο Σουηδός διαγώνιος Φρέντερικ Γκούσταφσον που ήταν στην Λίκοπινγκς, ο κολομβιανός πασαδόρος Χουάν Καμίλο Αμπουίλα που ήταν στην Κλαμπ Βάλε, ο Μαυροβούνιος ακραίος Μάρκο Βουκασίνοβιτς που ήταν στην ελβετική Νάιφελς όπως και ο συμπατριώτης του κεντρικός Μπλάζο Μίλιτς που ήταν επίσης στην Νάιφελς.

Από την περσινή ομάδα έμειναν ο ακραίος Δημήτρης Ριζόπουλος, ο λίμπερο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο κεντρικός Γιώργος Πεντίδης, ο πασαδόρος Νίκος Σκαρλατίδης και προωθήθηκε από την ακαδημία ο λίμπερο Απόστολος Αντωνιάδης.

Μαζί με την Ορεστιάδα προπονείται και ο Πέτρος Πέτρογλου.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο. Ορεστιάδας Προετοιμασία στην Ορεστιάδα εν αναμονή του Χουάν Καμίλο Αμπουίλα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject