Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-08-2015

Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει προετοιμασία ο ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει τελικά η προετοιμασία της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ που θα κληθεί να υπερασπιστεί το νταμπλ της περιόδου 2014-15. Με νέο προπονητή τον Βούλγαρο Νικολάι Ζελιάσκοφ (αριστερά στη φωτό μαζί με τον Κώστα Παϊσιάδη) στη θέση του Γιάννη Καλμαζίδη, τον Θανάση Τερζή να ενισχύει την πάσα πλάι στον Βασίλη Κουρνέτα και τρεις νέους ξένους ο δικέφαλος φιλοδοξεί να διακριθεί στις τρεις εγχώριες διοργανώσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ έμειναν οκτώ αθλητές.

Εμειναν στην ομάδα ο αρχηγός Βασίλης Κουρνέτας (πασαδόρος), ο Δημήτρης Εφραιμίδης (ακραίος), ο Βασίλης Καρασαββίδης (ακραίος και λίμπερο), ο Δημήτρης Γκαράς (λίμπερο), ο Γιάννης Παντακίδης (κεντρικός), ο Αλέξανδρος Σαμπάνης (διαγώνιος), ο Κουβανός Χαβιέ Χιμένες (ακραίος) και ο Θανάσης Ντίνας (κεντρικός). Αποχωρεί πιθανότατα ο Δημοσθένης Μακράκης (ακραίος).

Τέσσερα είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα και θα αυξηθούν μόνο εάν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Ντίνας. Από τους τέσσερις οι τρεις είναι αλλοδαποί ενώ ο τέταρτος είναι ο έμπειρος πασαδόρος Θανάσης Τερζής που επέστρεψε στον δικέφαλο μετά από 15 χρόνια καθώς είχε αγωνιστεί και πάλι τη σεζόν 1999-00.

Από τους τρεις ξένους που αποκτήθηκαν ξεχωρίζει η παρουσία του Κουβανού διεθνή Ρολάντο Αμπρέου Σεπέντα (διαγώνιος) ο οποίος ανακοινώθηκε από την διοίκηση του ΤΑΑ. Ανακοινώθηκαν επίσης οι μεταγραφές του Αμερικανού Σκοτ Χάρτλεϊ (ακραίος) και του Βούλγαρου Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ (κεντρικός).

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει προετοιμασία ο ΠΑΟΚ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject