Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-08-2015

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε Ντίνα, ανακοίνωσε Γκεοργκίεφ, προετοιμασία την Τρίτη

Rate this item
(0 votes)

Με την ανανέωση του συμβολαίου του Θανάση Ντίνα και την ανακοίνωση της μεταγραφής του Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ ολοκληρώθηκε το ρόστερ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τελικά την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση του ΤΑΑ με όλες τις μεταγραφές:

«O A.Σ. ΠΑΟΚ και το ΤΑΑ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν πως ολοκληρώθηκε το ρόστερ που θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη σεζόν 2015-2016, αφού, φέτος για πρώτη φορά ο Δικέφαλος θα δώσει το παρών στο Τσάμπιονς Λιγκ στην  κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ο Θανάσης Ντίνας και ο Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ. Ο Θανάσης Ντίνας βρέθηκε το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και έτσι παραμένει παίκτης του ΠΑΟΚ και για τη χρονιά 2015-2016.

Παράλληλα, παίκτης του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 είναι ο Βούλγαρος διεθνής Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ. Ο Βούλγαρος διεθνής είναι 20 ετών, έχει ύψος 2,03μ και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή  προκειμένου να δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Στη Θεσσαλονίκη , εξάλλου, βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Αμερικανός ακραίος Σκοτ Χάρτλει, ο οποίος είχε ήδη την πρώτη του συνάντηση με τον Νικολάι Ζελιάσκοφ τεχνικό της ομάδας. Την τριπλέτα των κεντρικών συμπληρώνει επί σειρά ετών παίκτης του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης που ήταν και από τους πρώτους που ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Πασαδόρος της ομάδας μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Βασίλης Κουρνέτας που συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του «νταμπλ» την χρονιά που μας πέρασε. Έτερος πασαδόρος της ομάδας μας για φέτος θα είναι ο έμπειρος  Θανάσης Τερζής που μαζί με τον Κουρνέτα θα αποτελέσουν ένα δυνατό δίδυμο καθώς οι υποχρεώσεις θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Στα άκρα ο Χαβιέρ Χιμένες , έχοντας στεφθεί ήδη πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ επιστρέφει για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις , έχοντας στο πλευρό του τον νεοφερμένο αλλά ταλαντούχο Χάρτλει Σκοτ που ήρθε από τις ΗΠΑ έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Για δεύτερη χρονιά θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Εφραιμίδης που πέρυσι είχε μια καταπληκτική χρονιά συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκπληκτική παρουσία του ασπρόμαυρου τμήματος.

Το νέο πρόσωπο του ΠΑΟΚ ακούει στο όνομα Ρολάντο Αμπρέου Σεπέντα. Ο βασικός διαγώνιος της Κούβας έρχεται για να καταπλήξει τα πλήθη και να αποδείξει πως το μέλλον του ανήκει. Δεύτερος διαγώνιος θα είναι Αλέξανδρος Σαμπάνης  που συνεχίζει στο ρόστερ των ασπρόμαυρων.

Έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν στον Δικέφαλο παρέμεινε δικαιωματικά και ο Δημήτρης Γκαράς που θα είναι το βασικό λίμπερο της ομάδας μας. Σε ρόλο πασπαρτού ο Βασίλης Καρασαββίδης θα μπορεί να αγωνίζεται και ως λίμπερο και ως ακραίος έχοντας αποκτήσει τρομερές εμπειρίες από την περσινή του παρουσία στους «νταμπλούχους».

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Προπονητής της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2015 - 2016 θα είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Βουλγαρίας Νικολάι Ζελιάσκοφ. Βοηθός του θα είναι ο Αλέκος Κωνσταντινίδης, πρώην αθλητής του ΠΑΟΚ (1981-1993), και προπονητής του εφηβικού του ΠΑΟΚ το 2004.

Το προπονητικό τιμ συμπληρώνουν ο στατιστικολόγος Παναγιώτης Κουντουρίδης που παραμένει στον ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχή χρονιά, ο γυμναστής Δημήτρης Ιωαννίδης, επίσης , για τρίτη χρονιά. Νέος φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας θα είναι ο Αντώνης Αντωνιάδης. Γενικός συντονιστής του τμήματος θα είναι ο Αχιλλέας Τζίκας. Το ιατρικό τιμ στελεχώνουν ο Λευκαδίτης Ευθύμιος και ο Νικηφόρος Διονύσιος.

Τέλος, γενικός διευθυντής του ΠΑΟΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο Γιώργος Μανωλόπουλος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και ειδικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  

ΠΑΣΑΔΟΡΟΙ: Κουρνέτας Βασίλειος , Τερζής Θανάσης

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ: Γκεοργκίεφ Κράσιμιρ , Παντακίδης Γιάννης , Ντίνας Θανάσης

ΑΚΡΑΙΟΙ: Χιμένες Χαβιέρ, Σκοτ Χάρτλει, Εφραιμίδης Δημήτρης , Μακράκης Δημοσθένης

ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ: Σεπέντα Αμπρέου Ρολάντο, Σαμπάνης Αλέξανδρος

ΛΙΜΠΕΡΟ : Γκαράς Δημήτριος , Καρασαββίδης Βασίλειος  (λίμπερο και ακραίος)

 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : Ζελιάσκοφ Νικολάι

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Β΄: Κωνσταντινίδης Αλέκος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΌΓΟΣ: Κουντουρίδης Παναγιώτης

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ : Ιωαννίδης Δημήτριος

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ : Αντωνιάδης Αντώνιος

ΓΙΑΤΡΟΙ : Λευκαδίτης Ευθύμιος , Νικηφόρος Διονύσιος

Την Τρίτη η πρώτη  των «νταμπλούχων»  

Την Τρίτη στις 18:00 στο "PAOKSportsArena"  θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη  συνάντηση της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ που θα εκπροσωπήσει το «ασπρόμαυρο» σύλλογο στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Νικολάι Ζελιάσκοφ βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Θεσσαλονίκη και φροντίζει τα πάντα έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας των «νταμπλούχων». Τη Δευτέρα και την Τρίτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα περάσουν από τις καθιερωμένες εξετάσεις και από το απόγευμα της Τρίτης θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας». 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε Ντίνα, ανακοίνωσε Γκεοργκίεφ, προετοιμασία την Τρίτη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject