Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-08-2015

Χάρλεϊ Σκοτ: «Αντέχω στην πίεση»

Rate this item
(0 votes)

Ορεξάτος και έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό δήλωσε ο Χάρτλεϊ Σκοτ λίγες ώρες μετά και την άφιξη του στην  Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός αθλητής βρέθηκε το πρωί στο PAOK Sports Arena όπου και συναντήθηκε με τον προπονητή και τους ανθρώπους του συλλόγου και δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη Θεσσαλονίκη, τους ανθρώπους και το φαγητό είναι πολύ θετικές. Δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα προσαρμογής γιατί η κουλτούρα των Αμερικανών δεν απέχει και πολύ από αυτή των Ελλήνων». Όσο για το πώς πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ είχε να πει:

«Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ . Μου έχουν πει πως είναι από τα πιο οργανωμένα σωματεία στην Ελλάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και βοηθάει νέους αθλητές να εξελιχθούν. Ήδη νομίζω ότι στον ΠΑΟΚ βρήκα μια νέα οικογένεια. Όλοι από την αρχή μου φέρθηκαν πολύ φιλικά. Εγώ από την πλευρά μου ήρθα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και παίξω σε υψηλό επίπεδο. Ξέρω ότι θα υπάρχει μεγάλη πίεση, γιατί πέρυσι η ομάδα κατέκτησε το νταμπλ αλλά αυτό δεν με φοβίζει γιατί έχω μάθει να αντέχω στην πίεση. Αγαπώ το βόλεϊ και το όνειρο μου είναι να παίζω σε υψηλό επίπεδο».

Όσο για το τι θα ήθελε να υποσχεθεί στους φίλους του ΠΑΟΚ είχε να πει: «Είμαι παθιασμένος με τη νίκη. Ο λόγος που είμαι εδώ είναι για να κερδίζω».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Χάρλεϊ Σκοτ: «Αντέχω στην πίεση»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject