Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-05-2013

Κανέλλος: «Ήρθα στο Βραχάτι για πρωταθλητισμό»

Rate this item
(1 Vote)

Ο Παμβοχαϊκός εκτός από την ανανέωση του συμβολαίου του Σωτήρη Πανταλέοντα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του κεντρικού Μάκη Κανέλλου από τον ΠΑΟΚ. Μαζί με τους Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Γιώργο Δρογκάρη οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο είναι η «μαγιά» της νέας ομάδας. Ο Μάκης Κανέλλος δήλωσε στο σάιτ του Παμβοχαϊκού:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή του Παμβοχαϊκού, κ. Ζαλμά, τον οποίο γνωρίζω καλά, καθώς για αρκετά χρόνια έχουμε συνεργαστεί στις Εθνικές ομάδες. Οι άνθρωποι του Παμβοχαϊκού μου έδειξαν από την αρχή των συζητήσεων πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα. Είναι τιμή μου να αγωνιστώ στον Παμβοχαϊκό, τον δευτεραθλητή της φετινής σεζόν, μια ομάδα που έχει μόνιμα υψηλούς στόχους. Επιπλέον, πρόκειται για ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, χωρίς οικονομικά προβλήματα, κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες μας».

Ήρθα στον Παμβοχαϊκό γιατί γνωρίζω πως και τη νέα σεζόν έχει υψηλούς στόχους, θέλει να μπει στην τετράδα της Volley League. Θέλω να κάνω πρωταθλητισμό και στο Βραχάτι θα έχω την ευκαιρία. Και μόνο το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μην αγωνιστούμε στην Ευρώπη, προκειμένου να εξοικονομηθεί ένα σημαντικό ποσό, για να δυναμώσει αγωνιστικά ο σύλλογος, αλλά και να μην υπάρχει μεγάλη κόπωση, μαρτυρά τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν εντός των συνόρων.

Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, είμαι επαγγελματίας, συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και αυτό που με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση, είναι να προσαρμοστώ γρήγορα στο νέο περιβάλλον και εν συνεχεία να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Κανέλλος: «Ήρθα στο Βραχάτι για πρωταθλητισμό»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject