Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-11-2015

Κουρνέτας: «Καλύτερα να χάναμε»

Rate this item
(0 votes)

Στον τραυματισμό του Γιάννη Παντακίδη στάθηκε ο αρχηγός και πασαδόρος του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας του οποίου το πόδι πάτησε ο συμπαίκτης του και τραυμτίστηκε:

«Σε μια προσγείωση του πάτησε στο πόδι μου και έπεσε. Είναι από τους τραυματισμούς που συμβαίνουν συνέχεια  άθλημα μας , αλλά , δυστυχώς όπως φάνηκε ο τραυματισμός του Γιάννη είναι πιο σοβαρός. Χίλιες φορές να είχαμε χάσει το ματς με τον Εθνικό και να μην τραυματίζονταν ο Παντακίδης. Να του ευχηθούμε όλοι να μην είναι κάτι το σοβαρό και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας γιατί ο Γιάννης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης».
 
Όσο αφορά το ματς ο Κουρνέτας τόνισε: «Ήμασταν επηρεασμένοι στο πρώτο σετ από τον τραυματισμό του Γιάννη. Όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε το ρυθμό μας και φθάσαμε στη νίκη. Έχουμε μπροστά μας έναν κύκλο πολύ σημαντικών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει να είμαστε υγιείς και καλά στο γήπεδο για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε», συμπλήρωσε ο Κουρνέτας, ενώ αναφορικά με το επερχόμενο ματς με την Κηφισιά είπε:
 
«Η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει διατηρήσει το βασικό κορμό από πέρυσι και έχει ενισχυθεί σημαντικά με τους Στεφάνου, Χριστοφιδέλη. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή».

Από την πλευρά του ο Χαβιέρ Χιμένες τόνισε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας. Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας θα είναι στον Γιάννη για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό». 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Κουρνέτας: «Καλύτερα να χάναμε»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject