Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-06-2013

Μαρία Βαγενά: «Θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο» (video)

Rate this item
(0 votes)
Η εκπρόσωπος του ΤΑΑ Ηρακλής στην συνεδρίαση της ΕΣΑΠ και νομική του σύμβουλος Μαρία Βαγενά σχολίασε στο volleyleague.gr την απόφαση για μηδενισμό του Ηρακλή λέγοντας παράλληλα πως ο ΓΓ Ηρακλής θα εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο για την δικαίωση του:
«Η τοποθέτηση του Ηρακλή ήταν ότι έπρεπε να υποβιβαστούν τρεις ομάδες. Ο Παναθηναϊκός και ο Μίλωνας έπρεπε να υποβιβαστούν λόγω των αγωνιστικών κριτηρίων και ο Ηρακλής λόγω της επιδίκασης του υποβιβασμού. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει τελειώσει η όλη διαδικασία για τον Ηρακλή. Κατ΄αρχήν εκκρεμεί η υπόθεση στο διοικητικό εφετείο για την ουσία της υπόθεσης, δηλαδή, για το εάν η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν νομότυπη κι αν δικαιολογημένα επιβλήθηκε η ποινή του υποβιβασμού. Ο Ηρακλής θα χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο για να δικαιωθεί. Μέχρι τέλος του καλοκαιριού περιμένουμε την απόφαση του διοικητικού εφετείου».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Μαρία Βαγενά: «Θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο» (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject