Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-01-2016

Ηρακλής Πετ. 2015 - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (Β΄φάση League Cup, 20/1, 17.30)

Rate this item
(0 votes)
O Hρακλής Πετοσφαίριση 2015 και ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός θα διεκδικήσουν την Τετάρτη (20/1, 17.30, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Αβραμίδης) στη Μίκρα το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για το φάιναλ-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί στο γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» το σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου 2016.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο ίδιο γήπεδο για την 5η αγωνιστική του Α΄γύρου στο πρωτάθλημα 2015-16 και ο Παμβοχαϊκός είχε νικήσει με 3-1 σετ. Ο «γηραιός» συμμετέχει για τρίτη φορά στη διοργάνωση μετά την διετή απουσία και διεκδικεί την παρθενική του πρόκριση στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης.

Αντίπαλος ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε την περασμένη Πέμπτη στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της NOVA η ομάδα που θα προκριθεί από τον νοκ άουτ αγώνα της Μίκρας θα περάσει στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου Ολυμπιακό. Το άλλο ζευγάρι είναι μεταξύ του γηπεδούχου Φοίνικα Σύρου και του νταμπλούχου ΠΑΟΚ.

«Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Ο Ηρακλής έχει αποκλείσει την Λαμία στην Α φάση και στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όπου ηττήθηκε 3-2 σετ αλλά σε πολλούς τομείς ικανοποίησε. Απών θα είναι φυσικά ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης που συνεχίζει την θεραπεία στο αριστερό του πόδι όπου έχει διάστρεμμα Β΄βαθμού.

«Να γυρίσει ο Ηρακλής στα φάιναλ-4»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Από τη στιγμή που ο αγώνας γίνεται στην έδρα μας και είναι νοκ άουτ και παίζεται η πρόκριση σε φάιναλ-4 μιας επίσημης διοργάνωσης ο Ηρακλής δεν θα μπορούσε να είναι αδιάφορος. Φυαικά και μας ενδιαφέρει ο αγώνας και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Είναι ένας αγώνας με διαφορετική ψυχολογία από το πρωτάθλημα. Θα παίξουμε απελέυθερωμένα για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση ώστε να γυρίσει ο Ηρακλής σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Ο Παμβοχαϊκός είναι πολύ δυνατός στην επίθεση και στο σερβίς και μας περιμένει πολύ δουλειά».

Δευτερη φορά

Ο Παμβοχαϊκός έχει λάβει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να αγωνιστεί για δεύτερη και συνεχόμενη φορά σε φάιναλ-4. Στην Α΄φάση νίκησε 3-2 τον Παναθηναϊκό και τον απέκλεισε. O Παμβοχαϊκός στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα στο Ζηρίνειο από την Κηφισιά με 3-0 σετ την περασμένη Κυριακή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

«Θέλουμε να προκριθούμε στη γιορτή του βόλεϊ»

Ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Νικήτας Εφραιμίδης που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή και θέλει να προκριθεί η ομάδα του στο φάιναλ-4 της Σύρου για να επιστρέψει στα περσινά του λημέρια δήλωσε: «Ο χαρακτήρας του νοκ άουτ δίνει και τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Εκτός των άλλων ο Ηρακλής έχει ενισχυθεί αλλά και η απώλεια του Χατζηηλιάδη είναι σημαντική. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο μας διότι αν πιστέψει πως μπορει να κερδίσει θα δυσκολευτούμε πολύ. Η ομάδα μου στη μέρα της μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στο φάιναλ-4 και να είμαστε μέσα στη γιορτή του βόλεϊ που θα γίνει στη Σύρο».

 

Β΄φάση Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» (νοκ άουτ)

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Γυμναστήριο Μίκρας 17.30: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κουκουμάκας, Πεχλίδης. Γραμματεία: Λαδάς.

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Ηρακλής Πετ. 2015 - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (Β΄φάση League Cup, 20/1, 17.30)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject