Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-02-2016

Παμβοχαϊκός - Ηρακλής Πετ. 2015 (16η αγωνιστική, 6/2, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Διόμιση εβδομάδες μετά την αναμέτρηση τους στο Λιγκ Καπ και τη νίκη πρόκριση του Ηρακλή επί του Παμβοχαϊκού στη Μίκρα οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντίπαλες στο φιλέ αλλά αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και στο Βραχάτι (16η αγωνιστική, 6/2, 18.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος - Βουδούρης).
Ο Παμβοχαϊκός μετά την ήττα με 3-1 στην Ορεστιάδα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την είσοδο στην 4αδα, συνεπώς ο Γιώργος Χριστόπουλος και οι παίκτες του έχουν αναθεωρήσει και θεωρούν ρεαλιστικό στόχο την 5η θέση. 

Απουσίες δεν υπάρχουν και ο Γιώργος Χριστόπουλος περιμένει από τους παίκτες του αγωνιστική αντίδραση για να έχουν ένα καλό φινάλε αλλά και για να υπάρχει ρυθμός ενόψει του κυπέλλου.

«Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή και φτάσαμε να διεκδικούμε την 4αδα σε βάρος του ΠΑΟΚ. Απομακρύνθηκε η 4αδα, μας απογοητεύει αυτό αλλά δε πρέπει να μας καταβάλει. Πρέπει να δούμε συνολικά την πορεία μας. Οι φίλοι του Παμβοχαϊκού περιμένουν την αντίδραση μας. Εχουμε μπροστά μας και το κύπελλο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο», είπε ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Γιώργος Χριστόπουλος.

Η αποστολή του Ηρακλή έφτασε στο Βραχάτι με όλους τους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Γιάννης Ορφανός προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του μετά από την ήττα στη Μίκρα με 3-1 από την Παναχαϊκή.

«Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας μετά από μία ήττα που μας κόστισε. Θέλουμε να ρεφάρουμε την ήττα που κάναμε με την Παναχαϊκή με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βραχάτι. Ο Παμβοχαϊκός σίγουρα θα αντιδράσει μετά τις ήττες των τελευταίων ημερών. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο Βραχάτι ότι κάναμε στην έδρα μας που νικήσαμε 3-1. Η μάχη της παραμονής θα είναι μεγάλη για την ομάδα μου», είπε ο τεχνικός του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός.

Στον Α΄γύρο του πρωταθλήματος ο Παμβοχαϊκός νίκησε στη Μίκρα με 3-1 σετ.

 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016
«Γ. Τριαντάφυλλος» Βόχας, 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Ηρακλής Πετ. 2015
Διαιτητές: Γεροθόδωρος - Βουδούρης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος - Κτενάς. Γραμματεία: Κτενά

Παναχαϊκής, 18.00 (Novasports3): Παναχαϊκή Πέτ. 2013 - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Ονοπας - Αγγελίδης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Γλωσσίδης - Λιναρδάτος, Γραμματεία: Μάμου

Μίκρας, 19.00: ΑΣ Άρης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Βασιλειάδης - Δανιηλίδου. Παρατηρητής Μιχελινάκης, Επόπτες: Δρανίτσας - Στεργιόπουλος Χρ. Γραμματεία: Καρακούλια 

Πανελλήνιου, 16.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Ορεστιάδας
Δαιτητές: Μυλωνάκης - Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Πικραμένος - Μαριδάκης, Γραμματεία: Παπανικολάου Αρ. 

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

«Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 17.00 (Novasports-6): ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεωργιάδης - Αβραμίδης. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Σταματόπουλος - Βαγγέλογλου. Γραμματεία: Παπαχρήστου Β. 

«Χαλκιοπούλειο» Λαμίας, 20.00: ΓΣ Λαμία - ΑΟΠ Κηφισιά
Διαιτητές: Μουλά Λ - Γεωργουλέας, Παρατηρητής: Ράπτης. Εποπτες: Καλαντζής - Ράντσιου. Γραμματεία: Σάλτα



Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Παμβοχαϊκός - Ηρακλής Πετ. 2015 (16η αγωνιστική, 6/2, 18.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject