Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-04-2016

O Φλάβιο Γκουλινέλι επέστρεψε στον Ολυμπιακό

Rate this item
(0 votes)
Ο Ιταλός προπονητής Φλάβιο Γκουλινέλι επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Η πρόσληψη του ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό λίγες ώρες μετά το ευχαριστήριο και τη λύση της συνεργασίας με τον Ρομπέρτο Πιάτσα.

Ο Γκουλινέλι ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου 2011 όταν και παραιτήθηκε και προωθήθηκε πρώτος προπονητής ο Γιάννης Καλμαζίδης. Στο σύντομο πέρασμα του ωστόσο, ο Γκουλινέλι κατέκτησε το Σούπερ Καπ το 2010 στη Σαντορίνη. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ιταλό προπονητή κ. Φλάβιο Γκουλινέλι. Ο έμπειρος Iταλός τεχνικός, επιστρέφει στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την σεζόν 2010-11.

Eπίσης, ο Γκουλινέλι έχει θητεύσει και προπονητής στον Γ.Σ.Ηρακλής στο δεύτερο μισό της σεζόν 2008-09. Εκείνη τη σεζόν ο «γηραιός» αγωνίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έχασε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. O Φλάβιο Γκουλινέλι επέστρεψε στον Ολυμπιακό
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject