Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-05-2016

O Μανώλης Συνοδινός νέος προπονητής στην Παναχαϊκή

Rate this item
(0 votes)
Το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Πατρινό προπονητή Μανώλη Συνοδινό για τη αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Συνεργάτης του Μανώλη Συνοδινού παραμένει ο Πατρινός Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο οποίος συνεχίζει για 4η χρονιά στο πάγκο της Παναχαϊκής.

Ο Μανώλης Συνοδινός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της διοίκησης και συμφώνησε σε όλα παρουσία του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κώστα Παπασταθόπουλου.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μανώλης Συνοδινός, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Παναχαϊκή, αποτελεί τιμή για μένα η πρόταση που μου έγινε καθώς υπογράφω το 1ο μου επαγγελματικό συμβόλαιο σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι η Παναχαϊκή και χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Γνωρίζω το Νίκο Ρουμελιώτη πολλά χρόνια και τη φιλοσοφία που έχει στο βόλεϊ και θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, αυτό που προέχει είναι να συμπληρωθεί το ρόστερ σε όλες τις θέσεις και στη συνέχεια θα μιλήσουμε αναλυτικότερα για τους στόχους της νέας περιόδου».

Ο βοηθός προπονητή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην Παναχαϊκή και σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, θέλουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ σε ορισμένες θέσεις όμως από εκεί και πέρα στόχος μας τη νέα περίοδο είναι να δείξουμε κάτι παραπάνω σε σχέση με τη φετινή σεζόν. Θέλω να καλωσορίσω από την πλευρά μου τον Μανόλη Συνοδινό και θα τον βοηθήσω όσο μπορώ ενόψει της νέας χρονιάς».

** Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι Κ. Παπσταθόπουλος, Π. Παπαδόπουλος, Μ. Συνοδινός και Ν. Ρουμελιώτης
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Παναχαϊκή O Μανώλης Συνοδινός νέος προπονητής στην Παναχαϊκή
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject