Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-05-2016

Η Χαρά Σπηλιωτoπούλου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Παναχαϊκή

Rate this item
(0 votes)
Το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Χαρά Σπηλιωτοπούλου η οποία αναλαμβάνει τον τομέα δημοσίων σχέσεων, χορηγιών και μάρκετινγκ για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η Χαρά Σπηλιωτόπουλου έχει ανάλογη εμπειρία καθώς έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες στην Πάτρα και παράλληλα είναι ασφαλιστικός σύμβουλος.
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας της με την Παναχαϊκή, η Χαρά Σπηλιωτόπουλου, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον σε μια τόση μεγάλη ομάδα όπως η Παναχαϊκή και που μου έδωσε την ευκαιρία ο Νίκος Ρουμελιώτης να συνεργαστούμε θέλοντας να πάμε την ομάδα βόλεϊ ένα βήμα πιο ψηλά.
Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ ώστε να αγαπήσουμε όλοι οι φίλαθλοι την φανέλα της Παναχαϊκής, ο σύλλογος να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα και προϊόντος του χρόνου να δουλέψει σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Μαζί με την διοίκηση έχουμε καταρτίσει ένα πλάνο για τη νέα περίοδο και στόχος μας είναι τη μέρα του αγώνα οι φίλαθλοι που θα έρχονται στο γήπεδο να απολαμβάνουν ένα τρίωρο χάπενινγκ που θα τους αφήσει ικανοποιημένους».

 

* Στη φωτό διακρίνονται από αριστερά: Οι Κ. Παπασταθόπουλος, Χ. Σπηλιωτόπουλου και Ν. Ρουμελιώτης

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Παναχαϊκή Η Χαρά Σπηλιωτoπούλου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Παναχαϊκή
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject