Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-07-2016

Ο Μπουκουβάλας β΄προπονητής στον Ηρακλή Χαλκίδας

Rate this item
(0 votes)

Ο Χρήστος Μπουκουβάλας θα είναι ο νέος βοηθός προπονητή του Σπύρου Γκολίτση στην παρθενική παρουσία της Χαλκίδας στην Volley League.

Ο Μπουκουβαλας γεννήθηκε στις 2/1/1982 στην Έδεσσα, και είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με κυρία ειδικότητα την πετοσφαίριση. Αποφοίτησε το 2008, και ως αθλητής υπήρξε διεθνής στην εθνική εφήβων το 2000-02 έχει αγωνιστεί στον ΠΑΣ Έδεσσας, Ίκαρο Έδεσσας, ενώ αγωνίστηκε και 4 χρόνια στην ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής σε Β ‘ Εθνική και Α2. Την καριέρα του ως αθλητής την ολοκλήρωσε στην Εδεσσαικη ΓΕ το 2012. Προπονητικά έχει εργαστεί στα ανδρικά και αναπτυξιακά τμήματα του Ικάρου Έδεσσας ενώ τα τελευταία 5 χρόνια είχε αναλάβει όλα τα ανδρικά και τα γυναικεία τμήματα της Εδεσσαικής .

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Ευχαριστώ τον Σπύρο Γκολιτση και Γιάννη Καρκαλή αλλα και όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή Χαλκίδας που μού δίνουν την ευκαιρία να δουλέψω μαζί τους σε μια τόσο καλή και οργανωμένη προσπάθεια που δείχνει να ξεχωρίζει από τα όσα έχουμε συνηθίσει ως τώρα στον Ελληνικό αθλητισμό».
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας Ο Μπουκουβάλας β΄προπονητής στον Ηρακλή Χαλκίδας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject