Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-07-2016

Xατζησταύρου στο τιμόνι του ΤΑΑ Εθνικός, ανανέωσε ο Μουστακίδης

Rate this item
(0 votes)
Μετά το πέρας της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Κυριακής, αναδείχθηκε το νέο διοικητικό σχήμα του τμήματος βόλει του συλλόγου (Τ.Α.Α.) για τη σεζόν 2016-2017.
Σε ότι αφορά τη σύνθεσή του, το νέο ΤΑΑ αποτελούν οι:

Αντώνης Χατζησταύρου ως επικεφαλής του, Αντώνης Τελόπουλος, Κώστας Παλλακίδης, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος και Διονύσης Δριβάλλας με αναπληρωματικό μέλος την κα Σμαρώ Δέλκου.

Στόχος για τον Εθνικό της νέας περιόδου, θα είναι η συγκρότηση ομάδας που θα έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία, με παράλληλο στόχο το οικονομικό νοικοκύρεμα αλλά και την ανάδειξη νέων αθλητών που σε λίγα χρόνια θα μπορέσουν να αποτελούν τον κορμό της πρώτης ομάδας. 

Η νέα διοίκηση καλεί όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και τον σύλλογο  να βοηθήσουν και να σταθούν αρωγοί της , ενώ ζήτησε ενότητα και συσπείρωση των υγιών δυνάμεων.

Όπως έγινε γνωστό, στο τιμόνι της ομάδας του Εθνικού και τη νέα περίοδο θα βρίσκεται ο αρχιτέκτονας των μεγάλων επιτυχιών Θανάσης Μουστακίδης που συνεχίζει για 5ο χρόνο στο τιμόνι του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης.

Ο σχεδιασμός για την συγκρότηση του ρόστερ της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει και σύντομα θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.



Εκ μέρους του ΤΑΑ Εθνικός
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Xατζησταύρου στο τιμόνι του ΤΑΑ Εθνικός, ανανέωσε ο Μουστακίδης
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject