Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-03-2017

Ο αρχηγός του Φοίνικα Μανώλης Δημητριάδης «Στο Φιλέ» της NOVA

Rate this item
(0 votes)
Δείτε live την Τρίτη 14/3 την εκπομπή για το βόλεϊ με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον αρχηγό του Φοίνικα, Μανώλη Δημητριάδη.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO, αλλά και στο Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον Μανώλη Δημητριάδη.

Ο αρχηγός του Φοίνικα, θα αναφερθεί στη μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό σπάζοντας έτσι το αήττητο των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, θα μιλήσει για την πορεία των Συριανών, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους. Παράλληλα, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 21η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους αγώνες Volley League στο www.novasports.gr/WebTV Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Volley League
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News ΕΣΑΠ Ο αρχηγός του Φοίνικα Μανώλης Δημητριάδης «Στο Φιλέ» της NOVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject