Print this page
18-05-2017

Αγκάμεζ: «Αφιερώνω στην κόρη μου το Έπαθλο Novasports»

Rate this item
(0 votes)
Με το "Έπαθλο Novasports" για την καλύτερη επίθεση της χρονιάς ανά χείρας ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Λίμπερμαν Αγκάμεζ μίλησε στην εκπομπή « ΣΤΟ ΦΙΛΕ» για την βράβευσή του, τη χρονιά που πέρασε, την κόρη του και το μέλλον του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κολομβιανού «μπόμπερ» έχουν ως εξής:

Για την καλύτερη επίθεση: Ήταν μια επίθεση που έπρεπε να βγει γιατί ήμασταν στο 2-2 στα σετ και έπρεπε να κάνω τον πόντο για να μειώσουμε στο 13-14. Δυστυχώς στο τέλος δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, ευχαριστώ τον Κώστα Αρσενιάδη που αγαπώ πολύ και σήμερα παίρνω από τα χέρια του το βραβείο. Δεν το περίμενα ειλικρινά. Ευχαριστώ τα κανάλια Nοvasports, εσάς της εκπομπής «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» και τον Ολυμπιακό για αυτή τη βράβευση. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, για την κόρη μου στην οποία το αφιερώνω. Ήθελα να είχαμε πάρει το πρωτάθλημα και να της το αφιερώσω αλλά η κόρη μου ξέρει ότι έκανα ότι μπορούσα. Να είναι καλά κι εκείνη και η γυναίκα μου.

Για το μέλλον του: Περίμενα αυτή την ερώτηση αλλά δεν ξέρω. Το συμβόλαιο τελειώνει στις 30 Μαΐου μέχρι τότε δεν θα μιλήσω με κανέναν. Μετά θα μιλήσει ο μάνατζερ μου. Εγώ θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω αν θα μείνω στον Ολυμπιακό ή σε άλλη ομάδα. Εγώ δεν κλείνω την πόρτα σε κανένα. Θέλω να μείνω και θα είμαι χαρούμενος αλλά και να μην μείνω πάλι θα είμαι χαρούμενος όπου κι αν πάω γιατί μ' αρέσει να παίζω βόλεϊ. Θέλω να μείνω Ελλάδα αλλά όπου κι αν πάω να έχουμε υγεία. Όποια ομάδα μου κάνει πρόταση είμαι ανοικτός. Εγώ όπου κι αν πάω θα παίζω με την καρδιά όπως έκανα και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό.

Για την απώλεια του τίτλου: Κάναμε λάθη στο τέλος, δεν ήμασταν στο πέμπτο ματς συγκεντρωμένοι, δεν ήμασταν έτοιμοι στο 100%. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα σε όλα τα σπορ. Χάσαμε όμως τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, είχε υπομονή. Εμείς είχαμε άγχος, νεύρα, αλλά τίποτε δεν γυρίζει πίσω. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός του χρόνου. Δεν ξέρω με ποιους παίκτες ή προπονητή, αλλά καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και πιστεύω να κάνει μια καλή ομάδα γιατί δεν πρέπει να αφήσει ότι έγινε φέτος να πεθάνει.

Για τις δηλώσεις Ελγκέτα για τον ίδιο: Το να το λέει ένας προπονητής κάτι για μένα είναι σημαντικό και ωραίο. Ο Ελγκέτα ήταν από τους καλύτερους ακραίους στον κόσμο. Τον ευχαριστώ γιατί τα λόγια του πήγαν στην καρδιά μου. ίσως δουλέψουμε μαζί στο μέλλον, ποτέ δεν ξέρεις, που και πως. Είναι καλός προπονητής και καλός άνθρωπος. Αυτό είναι σημαντικό. Όπως ο Αρσενιάδης είναι καλός προπονητής και καλός άνθρωπος (γέλια).

Για τον Κουρνέτα: Ο Βασίλης ήταν ο καλύτερος πασαδόρος εδώ στην Ελλάδα και ήθελα τότε να συνεργαστώ μαζί του. Τότε δεν ήξερα πολύ βόλεϊ βέβαια (γέλια). Και ο Κουρνέτας κορυφαίος, φοβερός, αλλά και ο Προύσαλης πολύ καλός.

Για την κόρη του: Η κόρη μου είναι η χαρά μου, κάθε μέρα, κάθε λεπτό. Ήθελα πολλά χρόνια να γίνω πατέρας. Ο Θεός μου χάρισε μια καλή γυναίκα και μια καλή κόρη. Στο γήπεδο πρέπει να είσαι σκληρός δεν πρέπει συνέχεια να χαμογελάς (γέλια).

 

agamez-nova3.jpgagamez-nova4.jpgagamez-nova1.jpgagamez-nova2.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.