Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-06-2017

Κοτσιλιάνος: «Πιστεύω στα προσόντα του Βασίλη»

Rate this item
(0 votes)
Μετά το χρυσό μετάλλιο της Παναχαϊκής στο τουρνουά της Beach Volley League, o Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Βασίλης Κωστόπουλος μίλησαν για την επιτυχία τους. Μάλιστα ο Κοτσιλιάνος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο νέο συμπαίκτη του.
«Ο Βασίλης δεν έχει κατακτήσει άλλο μετάλλιο, οπότε θα το απολαύσει. Έχει προσόντα και τον πιστεύω πάρα πολύ. Μπορεί να κάνει καλά πράγματα και στη σάλα. Λόγω της κατάστασης δεν έχει δείξει τη δυναμική του. Εγώ τον έβλεπα στην προπόνηση, τον πίστεψα και του πρότεινα να παίξουμε μαζί. Κάποια από τα στοιχεία του, ταιριάζουν στο μπιτς βόλεϊ. Αν δουλέψει, πιστεύω ότι μπορεί να προχωρήσει πάρα πολύ», δήλωσε ο πρωταθλητής του μπιτς βόλεϊ, με τον Βασίλη Κωστόπουλο να συμπληρώνει:

«Ήταν πολύ ωραία και το καταχάρηκα. Οι εγκαταστάσεις στο Καράβι είναι φοβερές. Σαν τουρνουά έχουμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αυτό τελειώνει στα τέλη Ιουλίου. Μετά θα δείξει αν θα γεμίσει το καλοκαίρι».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Beach Volley Κοτσιλιάνος: «Πιστεύω στα προσόντα του Βασίλη»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject