Print this page
12-08-2017

Η τυχερή Bάλια του Ηρακλή Χαλκίδας παρέλαβε το Smart For Two

Rate this item
(0 votes)
Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια της διοίκησης του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας για την λαχειοφόρο αγορά που διοργάνωσε για την ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ. Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν και την Παρασκευή 11 Αυγούστου έγινε η παράδοση στη νικήτρια που προέκυψε έπειτα από κλήρωση. Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Το Αθλητικό Σωματείο ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 παραδόθηκε το αυτοκίνητο της λαχειοφόρου αγοράς που διοργάνωσε για την ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ.

Τον τυχερό λαχνό με τον αριθμό 6545 αγόρασε για την ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή Χαλκίδας η κ. Βάλια Στάμου.

Η τυχερή προσήλθε στις 8:00 μμ στην εταιρεία πωλήσεων και ενοικιάσεων αυτοκινήτων AUTOGR και παρέλαβε το αυτοκίνητο SMARTFORTWO από τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας κ. Γιάννη Καρκαλή παρουσία του ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Γρίλλια Κωνσταντίνου.

Ο Γιάννης Καρκαλής ευχαρίστησε την κ. Βάλια Στάμου που με την συμμετοχή της βοήθησε την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος και της ευχήθηκε το καινούργιο της αυτοκίνητο να είναι καλοτάξιδο.

Επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου εκ μέρους της Διοίκησης ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους τους κατοίκους της Χαλκίδας και τους φιλάθλους του Ηρακλή Χαλκίδας που αγοράζοντας ένα λαχνό συνέβαλαν στην οικονομική ανακούφιση της ομάδας.

 

smart2.jpgsmart1.jpgsmart3.jpgsmart4.jpgsmart11.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.