Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-08-2017

Ο Ηρακλής Χαλκίδας ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Χαραλαμπίδη, Τσολάκου

Rate this item
(0 votes)
Την απόκτηση δύο μπλοκέρ ανακοίνωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας ενισχύοντας σημαντικά το κέντρο του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Απέκτησε τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη που τη σεζόν 2016-17 ήταν στον Παναθηναϊκό και τον Θεόφιλο Τσολάκο από τον Νέστωρα.

 

O Χαραλαμπίδης στο κέντρο του Ηρακλή Χαλκίδας

Ο 26χρονος Δημήτρης Χαραλαμπιδης, που αγωνίστηκε πέρυσι στον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή Χαλκίδας αποτελώντας έναν από τους κεντρικούς μπλοκέρ της ομάδας.

Ο Χαραλαμπίδης (φωτό-1) γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1991 και έχει ύψος 2.00μ.

Στο παρελθόν εχει αγωνιστεί και στις τρεις ομάδες της συμπρωτεύουσας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ, Άρη καθώς και στις ομάδες Νίκη Αιγινίου και Φοίνικα Σύρου ενώ την σαιζόν 2016-17 έπαιξε στον Παναθηναϊκό.

 

Ο Τσολάκος ενισχύει το κέντρο της Χαλκίδας

Σε συμφωνία με τον κεντρικό μπλοκέρ Θεόφιλο Τσολάκο επήλθε το νέο ΤΑΑ του Ηρακλή Χαλκίδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Τσολάκος ειναι 26 ετών και έχει ύψος 1.97 μ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ΣΠΑ Καρδίτσας και Νέστωρ.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας Ο Ηρακλής Χαλκίδας ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Χαραλαμπίδη, Τσολάκου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject