Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-09-2017

Γιάννης Ορφανός: «Ηρακλής με εμπειρία και έντονο ελληνικό στοιχείο»

Rate this item
(5 votes)
Ο Γιάννης Ορφανός κέρδισε το μεγάλο στοίχημα της σεζόν 2016-17 καθώς ο Ηρακλής εξασφάλισε από νωρίς την είσοδο της στην 8αδα. Ανάλογη πορεία προσδοκά να έχει και στο νέο πρωτάθλημα.

 

Ο προπονητής του Ηρακλής Πετοσφαίριση Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Ο στόχος φέτος είναι ο ίδιος με πέρυσι. Να μην κινδυνεύσουμε να μπούμε στα πλέι άουτ και να πάρουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη. Το χαρακτηριστικό του Ηρακλή είναι η εμπειρία μαζί με το νέο αίμα του αθλήματος και με έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Για τη φετινή προσπάθεια της διοίκησης: «Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια. Ο Ηρακλής έχει προβλήματα σε όλα τα αθλήματα και δεν θα μπορούσε να μείνει απ'εξω το βόλεϊ. Η διοίκηση δίνει τον δικό της αγώνα από το καλοκαίρι και ελπίζουμε να τελειώσει η χρονιά και να έχουν πάει όλα καλά».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα στην ομάδα. H διαφορά των οπαδών του Ηρακλή είναι πως ιδιαίτερα, απαιτητικοί. Θέλουν να βλέπουν την ομάδα να πρωταγωνιστεί».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Γιάννης Ορφανός: «Ηρακλής με εμπειρία και έντονο ελληνικό στοιχείο»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject