Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-10-2017

Χορηγός του ΠΑΟΚ η ε Κ2 CONTRACT FURNITURE

Rate this item
(0 votes)
Τo ΤΑΠ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία Κ2 CONTRACT FURNITURE, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας ως επίσημος χορηγός.
 

Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. την εταιρία η οποία θα στηρίξειενεργά την φετινή προσπάθεια των Πρωταθλητών.

H εταιρία Κ2 CONTRACT FURNITUREδραστηριοποιείται εδώ και μια δεκαετία στο χώρο του επαγγελματικού επίπλου. Διαθέτει μονάδα παραγωγής, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.
Καλύπτει κάθε ανάγκη στον επαγγελματικό χώρο. Καφέ, εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία. Διαθέτει ειδικό τμήμα υποστήριξης κάθε επενδυτικής πρότασης στα πλαίσια του ΕΣΠΑ για κάθε επαγγελματία.

Τα τελευταία χρόνια μετά από απαίτηση των πελατών της προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επίπλων για το σπίτι. Στην έκθεση 2000 τ.μ. στο 1ο χλμ. Χαλκηδόνας-Γιαννιτσών τα προϊόντα της καλύπτουν κάθε γούστο αλλά και οικονομική δυνατότητα. Η εταιρία επίσης παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και εισάγει ότι πιο σύγχρονο στο χώρο του επίπλου. Όλα τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα κατάΕΛΟΤ ISO 9001;92000καθώς και κατάΕΛΟΤ ISO1401;2004.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο 1χλμ. Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών.
Τηλέφωνο:23910 24010 – 23910 23773
Fax:23910 22022
www.k2furniture.gr/
https://www.facebook.com/Kareklorama/
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Χορηγός του ΠΑΟΚ η ε Κ2 CONTRACT FURNITURE
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject