Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-01-2018

Ανανέωση και αναβάθμιση χορηγικής συνεργασίας της ΕΣΑΠ με την CARTRIDGE WORLD.

Rate this item
(0 votes)
Η Ε.Σ.Α.Π. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αναβαθμισμένη ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρία CARTRIDGE WORLD.




Η εταιρία θα αποτελεί πλέον και τον επίσημο χορηγό του ηλεκτρονικού Match Programme, το οποίο και αυτό αναβαθμισμένο, θα εκδίδεται ηλεκτρονικά από την Ε.Σ.Α.Π. με ενημερωτικό υλικό για το πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα. 

Η Cartridge World είναι ένα πολυεθνικός όμιλος με έδρα την Αυστραλία. Είναι η πρώτη εξειδικευμένη αλυσίδα ανακατασκευασμένων inkjet & laser μελανοδοχείων στον κόσμο, με περισσότερα από 1200 καταστήματα παγκοσμίως. 

Τα καταστήματα της εταιρίας στην Ελλάδα αποτελούν εδώ και χρόνια σημείο για όλες τις εκτυπωτικές οικιακές ή επαγγελματικές  ανάγκες. Εταιρίες ή και ιδιώτες μπορούν είτε να κάνουν παραγγελίες  onlineαπό το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας στο www.cartridgeworld.gr είτε να επισκέπτονται κάποιο από τα 35 φυσικά καταστήματα της εταιρίας και να εξοικονομούν μέχρι και 50% ξαναγεμίζοντας τα άδεια μελανοδοχεία με υψηλής ποιότητας μελάνια και γραφίτες, ενώ παράλληλα υπάρχει διαθέσιμη και μια μεγάλη γκάμα από συμβατά inkjet & laserμελανοδοχεία. Η αλυσίδα προσφέρει λύσεις για όλες τις εκτυπωτικές ανάγκες όπως και σέρβις εκτυπωτών. Από τα καταστήματα της Cartridge World μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε αναλώσιμα γραφείου, εκτυπωτές και άλλα είδη.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Εκδηλώσεις Ανανέωση και αναβάθμιση χορηγικής συνεργασίας της ΕΣΑΠ με την CARTRIDGE WORLD.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject