Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-03-2018

Ηρακλής Πετοσφ. - Εθνικός Πειραιά (21η αγωνιστική, 18/3, 17.00, ΕΡΤ2)

Rate this item
(0 votes)
Το τηλεοπτικό ντέρμπι στη Μίκρα μεταξύ του Ηρακλή και του Εθνικού Πειραιώς θα κρίνει πολλά για τις δύο ομάδες αλλά και για όλη την 8αδα των πλέι οφ. Ο «γηραιός» αναζητά τη νίκη που θα τον «κλειδώσει» στην 4η θέση και υπό προϋποθέσεις θα τον φέρει και στην 3η θέση, ενώ ο Εθνικός Πειραιώς ψάχνει το τρίποντο που θα τον κρατήσει εντός της 8αδας αποφεύγοντας τις περιπέτειες των πλέι άουτ (21η αγωνιστική, 18/3, 17.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης).

 

Ο Ηρακλής είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία. Εχει 34 βαθμούς και με τρίποντο εξασφαλίζει την 4η θέση και θα περιμένει τυχόν απώλειες του Φοίνικα. Με ήττα θα περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα του ΑΟΠ Κηφισιάς. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ηρακλής πήρε εντυπωσιακή νίκη με 3-1 σετ επί του Παμβοχαϊκού στο Βραχάτι αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Στην έδρα του έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ. Την τελευταία αγωνιστική έχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

 

Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης δήλωσε: «Εχουμε δύσκολο αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς. Πρέπει να παίξουμε κοντά στο 100%. Μέχρι τώρα τις μοναδικές ομάδες που δεν έχουμε νικήσει εφέτος είναι ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός Πειραιώς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Εθνικός δεν θα έρθει για να χάσει και εμείς βλέπουμε το στόχο της τετράδας και ίσως κάνουμε και έκπληξη με την 3η θέση πάνω στο νήμα».

 

Από σπουδαία νίκη που τον έβαλε και πάλι στο κάδρο της 8αδας πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική και ο Εθνικός Πειραιώς. Το 3-0 επί της Νίκης Αιγινίου έφερε τον Εθνικό στους 27 βαθμούς και με νίκη στη Μίκρα θα πατήσει γερά στην 8αδα μιας και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Κηφισιά. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα στον Α΄γύρο νίκησε τον Ηρακλή με 3-1 σετ.

 

Μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Τουρνάκη που έπαθε διάστρεμμα και θα απουσιάσει. Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Ψάρρας είπε: «Είναι από τις πιο δύσκολες αποστολές μας. Ο Ηρακλής έχει πολύ καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα του έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό. Θα το παλέψουμε να πάρουμε νίκη για να τελειώνουμε για την παραμονή μας. Η ομάδα είναι καλά και το έδειξε στον αγώνα με τη Νίκη. Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Θα ταξιδέψουμε αεροπωρικώς το βράδυ του Σαββάτου για να είμαστε ξεκούραστοι».

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Εθνικός Πειραιά
2017-18
18/03/2018: Volleyleague 21η Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Εθνικός Πειραιά  
23/12/2017: Volleyleague 10η Εθνικός Πειραιά - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 3-1 (25-19, 29-31, 28-26, 25-22)

 

Volley League «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (21η αγωνιστική)

Σάββατο 17 Mαρτίου 2018

Γυμναστήριο Κουκούλι 19.00: Παναχαϊκή Πετ.2013 - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Πετούσης, Σιακαβέλλα, Γραμματεία: Καλλιγέρη.

Κυριακή 18 Mαρτίου 2018

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς 17.00: ΑΟΠ Κηφισιάς - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Θέμελης, Ονόπας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Πετρόπουλος, Μαυρικίδου, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο Μίκρας 17.00 (EΡΤ2): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Εθνικός Πειραιά

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης: Γραμματεία: Καρακούλια.

Γυμναστήριο Αιγίνιο 17.00: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Αβραμίδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Κάλλης Εμ., Επόπτες: Χάνος, Χριστοφορίδης, Γραμματεία: Συρομάχου.

Γυμναστήριο Μ.Παρασκευόπουλος Αλεξ/πολης 17.00: ΜΑΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης, Γραμματεία: Χειμώνας.

Γυμναστήριο Πανελληνίου 17.00: Παναθηναϊκός - ΑΟ Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Νικάκης, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Ηρακλής Πετοσφ. - Εθνικός Πειραιά (21η αγωνιστική, 18/3, 17.00, ΕΡΤ2)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject