Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-04-2018

Ματίας Βάλκιερς: «Ήταν απροσδόκητο και εκπληκτικό»

Rate this item
(0 votes)
Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Mατίας Βάλκιερς σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στη συνέχεια του πρωταθλήματος:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είναι πραγματικά υπέροχο αυτό που νιώσαμε. Φτάσαμε στο ημιτελικό ως αουτσάιντερ, έχοντας χάσει δύο φορές τον Ολυμπιακό φέτος. Έτσι, όπως συνέβη όλο σκηνικό, ήταν απροσδόκητο και εκπληκτικό. Δεν  υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία μας. Μπαίνουμε και δουλεύουμε σκληρά, σε καθημερινή βάση. Ένα πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι η ομάδα μας έχει μέταλλο νικητή και είναι ιδιαίτερα ισχυρή, ειδικά στις κρίσιμες και σημαντικές στιγμές».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στη Ρόδο και στο αεροδρόμιο: «Οι οπαδοί ήταν και πάλι φανταστικοί. Η στήριξη που πήραμε κατά τη διάρκεια του τελικού στη Ρόδο και μετά την άφιξή μας ήταν εκπληκτική. Είναι ο λόγος που μπορούμε και αξίζει να κάνουμε τα καλύτερα».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Μετά από το σύντομο “ευχάριστο διάλειμμα” με την κατάκτηση του Κυπέλλου, επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε κάτι ανάλογο».

Για την Εθνική Βελγίου: «Δεν θα έχω πολύ χρόνο για να ξεκουραστώ μετά το τέλος της σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο μας παιχνίδι με την εθνική ομάδα είναι στις 19 Μαΐου στη Σουηδία. Μετά το νέο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα έχω κάποιες διακοπές…. νομίζω ότι τις δικαιούμαι».
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Ματίας Βάλκιερς: «Ήταν απροσδόκητο και εκπληκτικό»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject