Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-10-2018

O Α.Ο.Φοίνικας κοντά στα παιδιά της Σύρου

Rate this item
(0 votes)
Αντιπροσωπία αθλητών και μέλη της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής τα Λύκεια, τα Γυμνάσια, αλλά και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να βρεθούν κοντά στα παιδιά και να μοιράσουν προσκλήσεις στους μαθητές για το φιλικό ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.


Οι μαθητές από την πλευρά τους είδαν την επίσκεψη των αθλητών μας με πολύ καλό μάτι, αφού δεν έμειναν μόνο στις προσκλήσεις. Βρήκαν την ευκαιρία να τους μιλήσουν και ταυτόχρονα να φωτογραφηθούν μαζί τους. Οι αθλητές μας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μίλησαν και ζωντανά σε ραδιοφωνική εκπομπή τόσο για το άθλημα όσο και για το φιλικό με τον Ολυμπιακό (19:00).

Τέλος από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις διευθύνσεις των σχολείων και του Πανεπιστημίου, για την άδεια που μας έδωσαν να επισκεφθούμε τον χώρο τους κατά τη διάρκεια  της σχολικής ώρας.

Θα θέλαμε επίσης να σας επαναλάβουμε πως σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας τα παιδιά μέχρι 16 ετών, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

 

foin1.jpgfoin3.jpgfoin5.jpgfoin2.jpgfoin4.jpgfoin6.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Φοίνικας Σύρου O Α.Ο.Φοίνικας κοντά στα παιδιά της Σύρου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject