Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-10-2018

O Αλέξανδρος Ράπτης MVP Βίκος Cola της 2ης αγωνιστικής της Volley League 2018-19

Rate this item
(0 votes)
O διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Αλέξανδρος Ράπτης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

 

O Aλέξανδρος Ράπτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Εκανε ντεμπούτο όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και στο πρωτάθλημα της Volley League καθώς μέχρι και τη σεζόν 2017-18 αγωνίζονταν στην Ολυμπιάδα.

Επίσης είχε τα καλύτερα ποσοστά από οποιοδήποτε άλλο παίκτη του γηπέδου και όλης της αγωνιστικής. Στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα Volley League κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε 21 πόντους. Έκανε 31 επιθετικές προσπάθειες, τελείωσε τις 18, έκανε δύο λάθη και δέχτηκε 1 μπλοκ. Επίσης σημείωσε 2 πόντους από μπλοκ και 1 άσσο, ενώ σε 25 υποδοχές που έλαβε είχε ποσοστό αποτελεσματικότητας 64% και 12% άριστες.

Υπεμθυμίζεται πως ήταν ο αθλητής που σέρβιρε στο 12-11 του 5ου σετ στην φάση που απο διαιτητικό λάθος δε μέτρησε για την ομάδα του. Υπενθυμίζεται πως και οι δύο σύλλογοι μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσαν ανακοίνωση για επανάληψη του αγώνα από το 13-11 του 5ου σετ αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς. Επίσης είναι η πρώτη φορά στην 20χρονη ιστορία του θεσμού των MVP που αναδεικνύεται ΜVP από ομάδα που έχει ηττηθεί και που σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συμβαίνει συχνά.

Είναι η 60η φορά στην 20χρονη ιστορία του θεσμού που παίκτης του Παναθηναϊκού Α.Ο. αναδεικνύεται MVP αγωνιστικής.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης γεννήθηκε στην Πάτρα στις 16 Φεβρουαρίου 2000. Εχει ύψος 1.98 και τη σεζόν 2018-19 αγωνίζονταν στην Ολυμπιάδα Πατρών, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική ανδρών από τον ομοσπονδιακό και προπονητή του στον Παναθηναϊκό Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Ο Δημήτρης Ράπτης δήλωσε: «Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα του ματς, παρότι δεν ήταν οι οπαδοί μας αφού ήταν μας ειδικής διαχείρισης. Τα παιδάκια και οι αθλήτριες ήταν σε κάθε πόντο και σε κάθε ενέργεια μαζί μας ενώ παράλληλα ήταν και με το ωραίο θέαμα Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλάξαμε πολλά και έχουμε δεθεί σαν ομάδα. Ίσως είχαμε παραπάνω άγχος. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και αυτό βγαίνει πλέον. Όπως είπε και ο Χαράλαμπος (Ανδρεόπουλος) εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια αφού θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα πηγαίνουμε για νίκη οπουδήποτε και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Για τον πόντο τα είδαμε και τα είπαμε όλα. Θα αφιέρωνα την εμφάνιση που έκανα ή τη νίκη που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει στον προπονητή και τους συμπαίκτες μου καθώς και στην οικογένεια μου που δεν μπορούσαν να έρθουν από την Πάτρα και είδαν το ματς από την τηλεόραση».

 


Η DREAM TEAM 2HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

MVP ΒΙKOΣ COLA: Αλέξανδρος Ράπτης (Ακραίος - Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Πασαδόρος: Κώστας Προύσαλης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Διαγώνιος: Γκάβιν Σμιτ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Ακραίοι: Κριστιάνο Ολιβέιρα (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός), Ανέστης Δαλακούρας (Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνή)

Λίμπερο: Δημήτρης Κωνσταντινίδης (Π.Α.Ο.Κ.)

Κεντρικοί: Μαγκαλάες Γκλαντσόουν (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός), Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)



 

ΟΙ MVP ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-19
1η αγωνιστική: 22 Νοεμβρίου 2018
2η αγωνιστική: Αλέξανδρος Ράπτης (Ακραίος - Παναθηναϊκός Α.Ο.)
3η αγωνιστική: 
4η αγωνιστική: 
5η αγωνιστική: 
6η αγωνιστική:
7η αγωνιστική: 
8η αγωνιστική: 
9η αγωνιστική:
10η αγωνιστική: 
11η αγωνιστική: 
12η αγωνιστική:  
13η αγωνιστική:  
14η αγωνιστική: 
15η αγωνιστική:
16η αγωνιστική: 
17η αγωνιστική: 
18η αγωνιστική: 
19η αγωνιστική:
20η αγωνιστική: 
21η αγωνιστική:
22η αγωνιστική: 

Α΄φάση πλέι οφ (1-8): 
Ημιτελική φάση πλέι οφ (1-4): 

ΜVP πρωταθλήματος 2018-19:

Ολοι οι MVP στην Volley League Πάμε Στοίχημα Βίκος Cola

 

Ανάδειξη και προβολή των MVP Bikos Cola και της κορυφαίας 7αδας

*Η ανάδειξη των κορυφαίων κάθε αγωνιστικής MVP Βίκος Cola γίνεται μέσω των στατιστικών των αγώνων. Λαμβάνονται υπ΄όψη τα index, οι προτάσεις των στατιστικολόγων, τα ποσοστά αποτελεσματικότητας σε επίθεση, σερβίς, υποδοχή, μπλοκ, η κρισιμότητα του αγώνα, ο αριθμός των σετ, η βαθμολογική θέση των ομάδων, το αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμετρησης καθώς και οι πρωτοβουλίες του στο fair play. Επίσης λαμβάνονται υπ΄όψη τα δημοσιογραφικά - δεοντολογικά κριτήρια σε συνεργασία με τους υπευθύνους Τύπου των ΤΑΑ και τον υπεύθυνο Τύπου της ΕΣΑΠ.

*Η ΕΣΑΠ ακολουθώντας την πρακτική των διεθνών διοργανώσεων της FIVB και της CEV αλλά και των κορυφαίων επαγγελματικών πρωταθλημάτων τη σεζόν 2018-19 θα αναδεικνύει τον MVP και την καλύτερη 7αδα κάθε αγωνιστικής. Ο MVP δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη 7αδα και θα αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία βράβευσης. Λόγω της μείωσης των ομάδων σε 10 δεν θα ανακοινώνεται δεύτερη καλύτερη ομάδα.

*Η βράβευση του αθλητή - MVP θα γίνεται στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας που αγωνίζεται. Η διαδικασία της βράβευσης θα γίνεται αμέσως μετά την παρουσίαση των ομάδων του αγώνα και αφού ο παρατηρητής έχει κάνει έλεγχο για την παρουσία επίσημου φωτογράφου του γηπεδούχου σωματείου.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Παναθηναϊκός Α.Ο. O Αλέξανδρος Ράπτης MVP Βίκος Cola της 2ης αγωνιστικής της Volley League 2018-19
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject