Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-12-2018

Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής (10η αγωνιστική, 16/12, 16.30)

Rate this item
(0 votes)
Με το ντέρμπι στη Σύρο μεταξύ του Φοίνικα και της Κομοτηνής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα Volley League. Πρόσωπο του αγώνα είναι ο πασαδόρος Θάνος Μαρούλης που θα κάνει ντεμπούτο στην Κομοτηνή και μάλιστα κόντρα στην ομάδα που αγωνίζονταν τη σεζόν 2017-18. (10η αγωνιστική, 15/12, 16.30, Διαιτητές: Oνόπας, Νικολόπουλος).

Με το «ακριτικό» ντέρμπι στη Σύρο μεταξύ του Φοίνικα και της Κομοτηνής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα Volley League. Πρόσωπο του αγώνα είναι ο πασαδόρος Θάνος Μαρούλης που θα κάνει ντεμπούτο στην Κομοτηνή και μάλιστα κόντρα στην ομάδα που αγωνίζονταν τη σεζόν 2017-18. (10η αγωνιστική, 15/12, 16.30, Διαιτητές: Oνόπας, Νικολόπουλος).

Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην κατηγορία και διεξάγεται τέσσερα 24ωρα μετά τη σπουδαία νίκη του Φοίνικα επί της ΑΕΚ με 3-2 σετ που έδωσε στην ομάδα της Σύρου την πρόκριση στους διπλούς τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο Φοίνικας σε 7 αγώνες έχει 10 βαθμούς, είναι στην 5η θέση μαζί με τον Ηρακλή και στοχεύει στην 4η νίκη του πρωτάθλημα και στην τρίτη εντός έδρας.

Ο ακραίος του Φοίνικας Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Η νίκη επί της ΑΕΚ στο Λιγκ Καπ έχει τονώσει την ψυχολογία μας. Προετοιμαζόμαστε για ένα μία ακόμα μεγάλη δοκιμασία. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων».

Η Κομοτηνή σε 7 αγώνες έχει 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση. Στοχεύει στην 2η νίκη του πρωτάθλημα και στην πρώτη εκτός έδρας.

Ο ακραίος της Κομοτηνής Κώστας Δαλακούρας δήλωσε: «Προερχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και αρχικά θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Αν γίνει αυτό πιστεύω θα έρθουν και τα θετικα αποτελέσματα. Η έλευση του Μαρούλη θα μας βοηθήσει γιατί είναι έμπειρος αθλητής που ξέρει τα δεδομένα του ελληνικού πρώταθληματος».

Ο πασαδόρος της Κομοτηνής Θάνος Μαρούλης είπε από την πλευρά του: «Κάνω νέο ξεκίνημα σε μία ομάδα που έχει ανάγκη για βαθμούς και έχει θέση στόχο την παραμονή. Η μοίρα τα έφερε να αγωνιστώ αντίπαλος του Φοίνικα. Οπως αποδείχτηκε και στο Λιγκ Καπ ο Φοίνικας έχει δυνατή ομάδα και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για θετικό αποτέλεσμα».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Γυμν. PAOK Sports Arena 17.00: Π.A.O.K. - Oλυμπιακός Σ.Φ.Π. (ΕΡΤ-3)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Κομισάριος: Καραμπαλάσης. Επόπτες: Δρανίτσας, Δημητρίου. Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμν. Γ.Τριαντάφυλλος 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2018
Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Πατεράκης, Σπίνας. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.

Γυμν. Ζηρίνειο 19.00: Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ. Επόπτες: Νικάκης, Κατερλή. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Γυμν. Δημ.Βικέλας Ερμούπολη, 16.30: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής
Διαιτητές: Oνόπας, Νικολόπουλος. Παρατηρητές: Πέρρος. Επόπτες: Βρούτσης, Μπαρμπούνης. Γραμματεία: Κούτρα.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Γυμν. Μιχάλης Παρασκευόπουλος 17.00: Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός Α.Ο. (ΕΡΤ-2)
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητές: Μιχελινάκης. Επόπτες: Βασιλάκης, Τονονίδης. Γραμματεία: Χειμώνας.
 

*Με κόκκινο χρώμα οι αλαγές.
 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής (10η αγωνιστική, 16/12, 16.30)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject