Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-12-2018

Το Τ.Α.Π. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή Θανάση Ψάρρα

Rate this item
(0 votes)
O Σάκης Ψάρρας είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ στη θέση του Σέρτζιου Στάνκου. Την ανακοίνωση πρόσληψης του έκανε το ΤΑΑ ΠΑΟΚ:

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή Θανάση Ψάρρα.

Ο Έλληνας τεχνικός, είναι γεννημένος στις 01 Ιουνίου 1973 στα Γρεβενά, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο χώρο της πετοσφαίρισης, ως αθλητής των ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών.

Ως αθλητής, αγωνίστηκε στη θέση του πασαδόρου στον Γ.Σ. Γρεβενών, στον Κτησιφώντα Παιανίας, στα Βριλήσσια, στον Μίλωνα, στον Ολυμπιακό, στον Άρη, τον ΠΑΟΚ, την Α.Ε. Νικαίας, τον Παναθηναϊκό, την ιταλική Τελεγιούνιτ Κόλε, τη γαλλική Ναρμπόν Βόλει, την επίσης ιταλική Ραβένα, τον Σ.Φ.Π. Χανίων και τον Εθνικό Πειραιώς, κατακτώντας, συνολικά στην καριέρα του, 5 πρωταθλήματα (1998, 1999, 2000, 2004, 2006) και 5 κύπελλα Ελλάδος (1998, 1999, 2003, 2008, 2010).

Ως προπονητής ανέλαβε την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, προβιβάζοντας την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών έχει πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδος, ανέφερε: «Αποδέχτηκα αυτή την πρόκληση του ΠΑΟΚ με μεγάλη χαρά, αλλά και συναίσθηση της ευθύνης και του δύσκολου έργου που αναλαμβάνω. Θα προσπαθήσουμε, βελτιώνοντας την αγωνιστική ποιότητα της ομάδας, να φέρουμε τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι της ομάδας, αλλά και οι δικοί μου, είναι πολύ υψηλοί».



















Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Το Τ.Α.Π. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή Θανάση Ψάρρα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject